Cine este noul "membru" al juriului X Factor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sezonul cinci al emisiunii X Factor vine cu ceva schimbari in componenta juriului. Pe langa Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica, al patrulea factor de decizie in ceea ce priveste pastrarea unui concurent in competitie este chiar...publicul. Anuntul a fost facut de Razvan si Dani, cei doi prezentatori ai show-ului.

Mai exact, telespectatorii vor putea vota inca de la prima editie. Daca un concurent a fost eliminat din concurs de juriu, publicul il poate trimite direct in bootcamp.


Sursa

Mecanismul de votare e simplu: in faza auditiilor, cei care se prezinta in fata celor trei membri ai juriului trebuie sa primeasca trei de "Da" pentru a putea trece in etapa urmatoare. In fiecare saptamana, publicul isi poate vota favoritii dintre concurentii care au primit trei "Da", astfel incat la finalul etapei de auditii cel mai votat de catre telespectatori scapa de Bootcamp si ajunge direct in prima gala live.

Pe scurt, telespectatorii vor avea rol de membru al juriului: in votul lor sta decizia de a trimite un singur concurent in etapa galelor live.

In prezent, au loc auditii la Teatrul de Opereta si Musical "Ion Dacian", asa ca cine isi doreste sa participe ca spectator poate sa mearga pe Bd. Octavian Goga nr. 1.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje