Cinci motive pentru care de abia asteptam sa mergem la Electronic Beats Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Electronic Beats este un festival urban, cu doua zile de muzica electronica, adus in Bucuresti de Telekom in perioada 2-3 octombrie 2015.

Pentru prima data, unul dintre cele mai de succes festivaluri ale Europei va avea loc si in tara noastra, iar pe parcursul celor doua zile veti putea asista la mai multe evenimente speciale, care vor infrumuseta experienta Electronic Beats.

Pe noi ne-a convins ca va fi cel mai tare festival al toamnei, asa ca ne-am gandit sa va spunem si voua cinci motive pentru care de abia asteptam Electronic Beats.

Line-up

La Electronic Beast Festival, vei avea ocazia sa ii asculti pe unii dintre cei mai misto DJ ai momentului. Vei avea ocazia sa asculti nume ca Brandt Brauer Frick with Beaver, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Ten Fe si Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED).

Toti artistii au concertat pe cele mai mari scene ale lumii, fiind apreciati pentru mixurile si creativitatea lor.

Puteti vedea programul intreg aici.

Locatiile in care se vor desfasura concertele

Artistii invitati la Electronic Beats Festival vor mixa pe patru scene din Bucuresti: Atelierul De Productie, Guesthouse, Studio Martin si Control. Acestea sunt printre cele mai frecventate spatii din Bucuresti, fiind aproape de centrul orasului.

In fiecare locatie vor concerta cate trei artisti, iar tu vei avea parte de o experienta diversificata.

Evenimente speciale

Pe langa concerte, organizatorii v-au pregatit o serie de evenimente speciale, care sunt dedicate atat amatorilor, cat si profesionistilor.

Printre altele, veti putea vizita un targ de vinyluri sau veti putea merge la picnic. Pentru cei care vor mai mult decat atat, sunt organizate workshopuri despre "Sound Design" sau competitii in urma carora pot castiga echipamente in valoare de 1.600 de euro. Vedeti programul tuturor evenimentelor aici.

Electronic Beats, festivalul care a cucerit Europa

Electronic Beats nu este organizat doar in Romania, ci si in alte orase din Europa. Anul acesta, festivalul este programat in Muntenegru, Romania, Ungaria si Croatia.

Am fost curiosi sa vedem ce atmosfera ne asteapta, asa ca am dat un mic search si, trebuie sa recunoastem, am fost cuceriti de vibe-ul emanat de public si muzica. Mai jos, concertul Moderat din Podgorica, 2014.

Poti trai experienta Electronic Beats in ce tara vrei tu

Vino la festival, posteaza o poza sau un status pe Facebook, Twitter sau Instagram si pune hashtagurile #EBFestival si #airbnb. Ai ocazia de a castiga unul dintre cele doua calatorii la un festival Electronic Beats organizat in 2016. Tu alegi in ce tara vrei sa mergi.

Ce ziceti, v-am convis?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje