Cele mai tari videoclipuri aparute in 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim ca mai este destul timp ca anul muzical 2016 sa ne surprinda, dar pana una-alta, am selectat cateva dintre videoclipurile care ne-au atras atentia pana acum. Si nu, nu veti gasi in ea Famous de la Kanye West.

beyonce-parkwood-entertainment.jpg

Beyonce - Formation

Momentul de ”Black Female Power” al anului a venit odata cu controversatul album Lemonade al lui Beyonce si al ei clip Formation, care a trezit multe spirite la inceputul lui 2016. Impecabil vizual si incarcat cu teme politice, Formation a rascolit multe constiinte si desigur, a avut parte si de o doza sanatoasa de ”hate”. De neratat nici clipul de la Sorry, o frumusete languroasa in alb-negru.

David Bowie - Lazarus

Nu ai cum sa te uiti acum la videoclipul lansat de Bowie cu 3 zile inainte de moartea sa si sa nu te gandesti la el ca la un ”cadou de ramas-bun” pe care acesta a vrut sa ni-l ofere. E de ajuns sa auzi versurile de inceput, care spun ”Look up here, I'm in heaven” si sa ti se faca pielea de gaina. Un videoclip tulburator, care ni-l prezinta pe Bowie pe un pat de spital,legat la ochi cu o fasa, incercand cu orice pret sa scape, in timp ce intunericul urmeaza sa cuprinda totul.

Jamie XX - Gosh

Jamie XX a scos in sfarsit un clip pentru o piesa de pe In Colors, considerat de critici unul dintre cele mai bune albume ale lui 2015. Gosh este regizat de Romain Gavras, unul dintre cei mai apreciati clipisti ai momentului (aruncati un ochi la MIA - Bad Girls sau la Simian Mobile Disco - I believe, ca sa intelegeti nivelul), iar rezultatul nu putea fi altfel decat grandios. Din pacate, pe net nu mai este disponibil decat un scurt teaser al clipului.

jamie-xx-gosh-gavras.jpg

Kill V. Maim - Grimes

Un clip de la Grimes nu putea sa fie altfel decat bizar & flamboaiant, iar cel de fata pare a fi o corcitura intre un joc video, o prezentare de moda si un film horror, infuzata in muzica pop.

Mano Le Tough - Energy Flow (DJ Koze Miles and More Remix)

O piesa electro molcoma, melodica, din care se aud din cand in cand, pe neasteptate niste vorbe imbibate in melancolie: "There’s nothing more, there’s nothing less, When you’re holding on and you’re letting go". Videoclipul prezinta cateva locuri banale scaldate intr-un intuneric deplin, brazdat de niste spoturi puternice de lumina.

Flume - Some Minds

Tot in zona mai dark este si clipul de la Flume featuring Andrew Wyatt, in care un baiat leviteaza deasupra operei din Sydney, dupa care intra in ea si incepe sa danseze pe scena, schimonosit de efecte speciale. Destul de impresionant.

Rihanna feat. Drake - Work

Da, melodia aia pe care o auziti peste tot si care zice ”Work work work work” are si clip. Ba chiar doua, pentru ca cei doi au facut doua variante pentru aceeasi piesa. Desi cromatica este diferita, putem spune ca ambele sunt la fel de languroase.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje