Cele mai dubioase videoclipuri pe care le-ai vazut pana acum

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Videoclipurile pot fi de multe ori niste scurtmetraje in sine, iar daca conceptia total dubioasa a regizorului se pupa cu ce nebunii mai au si membrii formatiei in cap, exista toate datele pentru ca rezultatul sa fie unul cel putin memorabil.

Cateva exemple, unele noi, altele deja clasice, mai jos.

24cwifp.jpg

Aphex Twin - Come to Daddy

Nici nu stim ce este mai disturbant aici - ritmul hiper-alert al melodiei pline de urlete (”I want your soul, I will eat your soul”) sau gasca de copii care terorizeaza orasul din acest videoclip care face majoritatea filmelor horror sa para o reclama la ciocolata. Responsabil pentru dementa vizuala este unul dintre cei mai tari regizori de clipuri, Chris Cunningham, care a mai livrat si pentru alde Bjork sau Madonna.

El Guincho - Bombay

Nu stim ce droguri a luat cel care a facut clipul asta, dar cu siguranta nu am vrea sa incercam asa ceva acasa. Bombay incepe ca un documentar, dar dup-aceea apar in el niste tipe dezbracate care saruta statui, trag cu arcul, isi arata sanii in trafic, umbla cu mitraliere si in general, intreprind tot felul de activitati reprobabile. O experienta audio-vizuala care iti ramane intiparita pe retina si timpane.

Is Tropical - Dancing Anymore

Continuam tot cu un videoclip dubios si NSFW (Not Safe for Work), conceput ca o fantezie a unui pustan, care face sex prin toata casa cu femei create in CGI. Nu degeaba, utilizatorii de pe Youtube l-au interzis la 20 de minute de la aparitie. Dar nu-i nimic, il gasiti pe Vimeo:

Megaforce Is tropical Dancing Anymore from website on Vimeo.

Justice - Stress

In primul rand, piesa este o ciudatenie electro, care suna ca o simfonie de drujbe. In al doilea rand, clipul violent, care iti arata o gasca care face prapad intr-o suburbie a Parisului, dand cu graffiti peste tot, jefuind ziua in amiaza mare batranici la metrou si dand foc la masini, a provocat mari controverse in Franta. Stress iti provoaca o anxietate de nesuportat, dar totusi nu te poti abtine sa nu te uiti.

Simian Mobile Disco - I Believe

Regizorul Romain Gavras, cunoscut pentru clipurile sale controversate (inclusiv cel de mai de sus) a filmat unul dintre ele chiar in Romania, pentru Simian Mobile Disco. Familiile dintr-un sat sunt filmate in relantiuri si tot felul de artificii, rezultatul fiind unul foarte artsy. Versurile nu prea au nicio legatura cu ce se intampla in videoclip, dar chiar nu conteaza.

BONUS: Cam orice videoclip de la Die Antwoord.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje