Cele mai blana albume muzicale nou aparute

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ultimele luni au aparut deja destule albume atat de misto incat sa putem pune deja punct anului muzical 2016. Noi vom tine totusi urechile ciulite si in cele 2 luni care au mai ramas.

Battan-Solange-Knowles-1200.jpg

Noi va recomandam 5 albume noi pe care nu trebuie sa le ratati:

Solange - A Seat at the Table

Trebuie sa recunoastem: A Seat at the Table, al patrulea album de studio al lui Solange (sora mai mica al lui Beyonce) ne-a cam dat pe spate. Pe langa sound-ul perfect, acesta functioneaza si ca statement, vorbind despre ce inseamna sa fii femeie de culoare.

161005_MUSIC_Solange_jpg_CROP_promovar-mediumlarge.jpg

Nicolas Jaar - Sirens

Sirens nu e genul de album electro bumtzi-bumtzi la care te-ai fi asteptat. Nicolas Jaar culege sunete de peste tot si da nastere unei muzici care curge ca un vis si care iti scapa printre degete cu cat incerci mai tare sa o definesti.

02-Nicolas-Jaar-Sirens-Out-2016-billboard-embed.jpg

Nick Cave and the Bad Seeds - Skeleton Tree

In noul album Skeleton Tree, Nick Cave se confrunta cu moartea fiului sau, care a cazut din greseala de pe o stanca anul trecut. E vorba despre disparitia cuiva drag si cum reusesti sa te impaci cu ideea ca lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel. E o muzica dureroasa.

Packshot1-768x768.jpeg

Frank Ocean - Blonde

Frank Ocean se intoarce cu un album senzational, incarcat cu emotie si de o complexitate si frumusete intrigante, ramanand acelasi excelent povestitor.

frank-ocean-blond-compressed-0933daea-f052-40e5-85a4-35e07dac73df.jpg

Bon Iver - 22, A Million

Bon Iver vine cu primul sau album in 5 ani si bine face, doar ca de data asta vireaza spre o zona mult mai ciudata si experimentala decat cea cu care ne-a obisnuit pana acum. Un amalgam de sunete care nu suna cu nimic altceva si care nu conteneste niciodata cautarile.

JV1-640x640.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje