Cele mai amuzante parodii la adresa femeii cu barba, Conchita Wurst, care a castigat Eurovision 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Conchita Wurst, femeia cu barba, a castigat editia din acest an a Eurovisionului.

Bineinteles, reactiile au fost impartite, doar este vorba despre o femeie cu barba sau, ma rog, despre un barbat cu barba imbracat intr-o rochie.

Facand abstractie de prezenta scenica, Conchita Wurst chiar are talent, spre deosebire de alti castigatori ai Eurovisionului, cum ar fi Lordi. Patriotii romani au sarit ca arsi, ca Paula Seling si Ovi au fost mai buni, ca sunt mai talentati, ca este o decizie politica, ca etc. Daca e s-o zicem pe aia buna, Paula Seling si Ovi erau parca veniti din anii '80, iar piesa a fost de-a dreptul banala.

Patriotilor revoltati si homofobi le amintim ca lui Cezar Ouatu i-a lipsit doar rochia si o peruca pentru a fi Conchita Wurst, dar parca rochie a si avut...

In fine, mai bine haideti sa vedem cele mai amuzante parodii la adresa Conchitei Wurst. Daca e sa ne intrebati pe noi, acestea nu sunt ofensatoare, pentru ca nu fac decat sa contribuie la viralizarea si celebritatea Conchitei.

Foarte buna trimiterea la reclama pentru Snickers, dar daca Conchita Wurst a cantat asa pe stomacul gol, atunci pe stomacul plin ar fi fost mai ceva ca Michael Jackson...

Misto si decorarea cu o barba a celebrei sigle de la Chiquita.

Printesele Disney cu barba, bineinteles. De ce printesele Disney? Pentru ca ele sunt etalonul feminitatii si al frumusetii, ca papusile Barbie... De fapt, nu fac decat sa injecteze in mintiile copiilor stereotipuri si idei false despre frumusete.

Ce faci, fă, Ponta? Ai fost si tu la Eurovision?

Multi au postat ca Iisus ar fi castigat aceasta editie a Eurovisionului. Ca gluma sa fie inteleasa si mai bine, a aparut si o poza cu Iisus dat cu rimel.

In acelasi timp, si mai multi au postat ca Satana ar fi castigat Eurovisionul. Trebuie sa recunoastem ca asemanarea cu personajul de desen animat este izbitoare, insa mesajul transmis de Conchita Wurst este unul cat se poate de crestin: "Fiecaruia ar trebui sa i se permita sa-si traiasca viata asa cum crede, atat timp cat nu raneste pe altcineva."

Cei de la Gillette ar fi cu adevarat smart daca i-ar propune Conchitei sa apara in cateva spoturi.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje