Cei care-l asculta pe Bon Iver, cel mai probabil, vor asculta cu placere si muzica facuta de criminalul Charles Manson

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la Pandora Internet Radio au la baza un algoritm foarte simplu - utilizatorii trebuie sa aleaga un artist preferat, astfel incat, apoi, sa poata crea o "statie de radio" cu artisti similari.

Spre exemplu, fanii hipsterasului folkist Bon Iver au toate sansele sa asculte si muzica unuia dintre cei mai vestiti criminali in serie, Charles Manson. Pandora este un site de streaming, ce are peste 200 de milioane de utilizatori.

Asadar, daca va faceti o statie Bon Iver, mai mult ca sigur o sa auziti si piesa lui Manson, People Say I'm No Good (foarte inspirat titlu).

Manson a fost un cantaret si compozitor amator ce s-a frustrat in timpul avangardei rock de la inceputul anilor 60' si, se pare, ca muzica lui este de foarte mult timp available sa poate fi ascultata.

Mai mult, cantecele psihopatului pot fi ascultate si pe Spotify si pe Rdio, iar asta duce la multe pareri contradictorii, mai ales cand muzica acestuia a ajuns sa fie, in prezent, mult mai ascultata decat a fost vreodata.

Manson a incercat, o buna perioada de timp, sa se faca recunoscut in industria muzicala din acea vreme, insa nu a reusit niciodata sa scoata un album la o casa de discuri (ok, asta pana sa ajunga cel mai cunoscut criminal din istorie).

Citeste si:

Criminalul in serie Charles Manson va lansa un album muzicalNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje