Ce radiouri online mai ascultam in 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fie ca esti in oras sau calatoresti, vine momentul in care o sa vrei sa asculti niste muzica si probabil, daca nu esti ultra-strict, nu esti cu stash-ul muzical dupa tine. 

La munca, la alergat, plimbat cainele, in tren, la alte persoane acasa ;), dupa ce ti-ai formatat din greseala hard-ul and so on, o a vrei sa fii la un click distanta de vibe-urile tale muzicale.

Acum ceva timp am amintit preferatele nostre romanesti cu 16 posturi "de baza", completate cu propunerile voastre. Acum ca am ascultat tot ce-am prins, am fredonat si-am compus o lista cu cele mai cool, apreciate si ritmate radiouri online de pretutindeni din 2016.

giphy__13_.gifgiphy__14_.gif

Pentru ca aceasta lista o sa va faca un mare chef de dans, vine insotita de lista de Locuri alternative de dansat in Bucuresti la care adaugam Macaz care s-a deschis in mai si a devenit un favorit.

Nicecream.fm, pe care acum ii veti putea gasi aroape in fiecare weekend in Parcul Carol, cu o zona cosy in mijlocul parcului, cocktailuri delicioase, beat-uri dansabile de duminica dupa-amiaza si oameni nice. Am prins:

Radio Unda Verde o sa satisfaca multe din poftele muzicale, structurat in Fonoteca, Urban, Lazy, Jezabel, Irie, Funkyou, Pinacolada, Classical, On Air.

We funk radio

hop, funk & soul — from old to new, classics, rare gems, new releases and more

The Vandallist

They call us vandals. We meet online

IndieGen

Respiram muzica. Inspiram generatii.

Bassdrive cu mai multe emisiuni precum Recordings Show Night Grooves, The JBG Show, The Skeptics Presents, Berlin Bass, Vinyl and Circuitry, Funked Up Radio, Hangover Hotline.

Worldwide drum&bass radio

gif_Psy_BooM.gif

Soma.fm Cu dedicatie de la Dj:

I've been been collecting records since the mid '70s, And I remember buying my first ambient record - Eno's Music for Airports - right around 1979. I latched onto electronic ambient music right away when the movement started taking off in the early '90s.

Delahaze.fm

Un lounge unde ne regasim indiferent de rasa, culoarea parului, dieta, orientari de tot felul, tipul de blana, cu pene sau fara. Dosch

Autobaza Radio ne-a oferit ca intotdeauna un trip down memory lane cu Placebo.

Cu mesajul celor de la Autobaza, va lasam sa va relaxati si sa ascultati.

tumblr_mjvdvm43jK1s7ncico1_500.gif

Ne plac campervanurile VW old school. Atat de mult, ca ne-am propus sa petrecem cat mai mult timp in ele, de preferat in mers.
Si avem fix playlistul care trebuie la drum. Acum imagineaza-ti ca esti pe drum spre mare – orice mare vrei tu, la volanul unui campervan
Volkswagen din ’74. Ne vezi? Suntem pe acelasi drum si noi. Asa am ajuns sa nascocim Autobaza.
Suntem calatori si iubitori de muzica buna. Impreuna navigam spre plaje, munti, festivaluri si oameni faini din toata lumea. Get on board!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje