Ce pretentii are Enrique Iglesias pentru concertul din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Enrique Iglesias, starul latino, va concerta joi, 12 mai, la Romexpo. Show-ul este intitulat Sex and Love si cuprinde cele mai cunoscute melodii ale sale.

30 de oameni vor asigura un sunet impecabil pe tot parcursul concertului.

Iglesias a solicitat sa se deplaseze cu o masina Mercedes din gama de lux si sa fie cazat in apartamentul prezidential al unui hotel de cinci stele din Capitala, unde va avea parte de servicii spa.

Un bucatar de la Jubile se va ocupa de dieta artistului pe durata sederii sale. Acesta ii va prepara diferite preparte din muschi de vita, import America de Nord, servit cu colorifila de spanac, curcan, peste si pui, dar si mai multe retet de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici din Australia.

In privinta bauturilor, Enrique a cerut pe langa ceai, cafea si apa, un preparat special din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere.

Enrique Iglesias ar vrea sa guste si cateva preparate romanesti, dandu-i astfel bucatarului posibilitatea de a-i pregati si specialitati din bucataria romaneasca.

Cabina din spatele scenei va fi dotata cu o canapea din piele, masa de cafea, plante ornamentale si un perete din oglinda, cu lumini.

Cei care inca nu si-au luat bilete mai au o sansa. Organizatorii precizeaza ca mai sunt bilete disponibile pentru doua dintre categoriile de loc (Standing - 299 lei; Stading etaj 1+2 - 198 lei). Le puteti cumpara de la punctele de vanzare ale agentiei Eventim sau online pe eventim.ro. In ziua concertului, biletele vor putea fi achizitionate si de la intrarea Romexpo.

enrique-iglesias.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje