Ce planuieste Adele sa faca in pauza de 10 ani pe care o va lua de la turnee

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Adele a marturisit recent ca din cauza programului foarte incarcat care a venit odata cu succesul international, a trebuit sa renunte la studiile superioare si ca isi doreste sa se intoarca pe bancile scolii. Aceasta ar vrea sa se inscrie la prestigioasa universitate Harvard:

Eram gata să încep să studiez la Universitatea din Liverpool, însă mi s-a oferit un contract cu o casă de discuri şi am acceptat. Nu regret decizia, însă acum aş vrea să studiez la Harvard.", a declarat Adele in timpul unui concert in Boston.

Adele-2015-Alasdair-McLellan-billboard-650.jpg

Potrivit unei surse, Adele vrea sa faca o pauza de 10 ani, in care sa nu mai plece in turnee de asemenea proportii cum a fost ultimul, pentru promovarea albumului sau ”25” si sa petreaca mai mult timp alaturi de fiul sau, Angelo.

Angelo este acum prioritatea ei numarul unu. Este cel mai important in viata ei. L-a luat peste tot cu ea si cum fiul ei va incepe scoala la anul, nu va mai putea sa mearga in turneu alaturi de mama sa. Adele nu vrea sa fie absenta din viata fiului sau, asa ca a fost o decizie usoara pentru ea sa renunte la turnee”, a declarat o sursa pentru The Sun.

Adele_Live_2016_tour.jpeg

Adele va locui o perioada in Los Angeles, unde isi doreste sa duca o viata normala.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje