Cat cer pe un concert trupe si artisti ca Lana Del Rey, Coldplay, Kings of Leon, Arctic Monkeys si multi altii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sigur v-ati intrebat cat costa sa aduci o trupa precum Coldplay in Romania sau pentru cati bani ar fi dispusi cei de la Arctic Monkeys sa-si faca drum pana la B'Estfest sau alt festival din tara.

Multumita celor de la Degy Entertainment, o agentie mare de booking care a scapat pe net listele de preturi pentru trupele si artistii din portofoliu, putem sa ne facem o idee in legatura cu ce buget ar fi necesar pentru line up-ul unui festival de vis.

De exemplu, pentru a-i avea in line up pe: Lana Del Rey, Coldplay, Arctic Monkeys, Kings of Leon, Arcade Fire, Florence and the Machine si Foo Fighters, ar fi necesari: 2.150.000 de dolari.

Bineinteles, unele preturi sunt exagerate si probabil ca se mai negociaza destul de mult din ele. De asemenea, printre trupe se mai strecoara si celebritati care n-au legatura cu muzica, cum ar fi Myth Busters, pe care ii puteti inchiria pentru 100.000 de dolari.

+ 100.000 $

Conform listei de preturi, am avut in Bucuresti cateva concerte care au costat in jur de 1 milion de dolari: Madonna si Bon Jovi. Si Lady Gaga a fost pe aproape, cu 750 de mii de dolari.

Bruce Springsteen ar putea ajunge si el in Bucuresti daca se mai gaseste un milion de dolari si pentru el. Iar Coldplay ar canta pe aceeasi bani pe care a cantat si Gaga, dar suntem siguri ca ar avea mai mult succes si un public mult mai numeros.


+ 50.000 $

Arctic Monkeys chiar nu sunt scumpi, avand in vedere ca cer la fel ca si Ciara, care a fost in Bucuresti, in Bamboo, daca nu ne inselam.30.000 - 50.000 $

Hmmmm, 30 Seconds to Mars par dubios de ieftini. Mai putin decat Ja Rule, care a fost si el in Romania, tot prin niste cluburi de fite.20.000 - 30.000 $1000 - 10.000 $

Flatbush Zombies n-ar suna deloc rau in Romania, mai ales ca cer doar 5000 de dolari.2 comentarii

Cat cer pe un concert trupe si artisti ca Lana Del Rey, Coldplay, Kings of Leon, Arctic Monkeys si multi altii
JD
#1 -

Lista 1 incompleta

Prima lista nu-I complete, se opreste la M

Cat cer pe un concert trupe si artisti ca Lana Del Rey, Coldplay, Kings of Leon, Arctic Monkeys si multi altii
silvia
#2 -

Comentariu nou

nu vad lana del rey aici...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje