Care sunt ultimele cuvinte ale rapper-ului Tupac Shakur

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Moartea rapper-ului Tupac Shakur va fi mereu inconjurata de mister, insa, in prezent, un politist care a fost la locul crimei artistului a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte spuse de cantaret.

Chris Carroll, cel care patrula pe bicicleta in noaptea fatidica de 7 septembrie 1996, din Las Vegas, a spus ca 2Pac i-ar fi zis: "Fuck You", inainte sa cada in inconstienta si sa nu se mai trezeasca niciodata.

Carroll este cel care l-a scos pe rapper din masina, dupa ce aceasta a fost impuscat de mai multe ori.

Ofiterul isi aduce aminte ca l-a intrebat pe muzicianul in varsta de 25 de ani cine l-a impuscat, insa Tupac nu a raspuns si in schimb tipa la Suge Knight.

"A trecut de la a se lupta la "Nu pot sa fac asta". In timpul acestei tranzitii, el s-a uitat fix in ochii mei si fix in acest moment m-am uitat si eu la el si l-am intrebat inca o data cine l-a impuscat. S-a uitat la mine, a luat o gura de aer, si-a deschis gura, si chiar am crezut ca-mi va spune; insa apoi cuvintele au iesit la iveala - "Fuck you". Dupa acest moment a incetat sa mai fie constient", si-a adus aminte Carroll.

Dupa aceste clipe, Tupac a fost dus la spital unde a trait cu ajutorul aparatelor pana cand a murit, din cauza unei hemoragii interne, la data de 13 septembrie.


Tupac si Snoop Dogg la MTV Video Music Awards in 1996

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Care sunt ultimele cuvinte ale rapper-ului Tupac Shakur
Amaranta
#1 -

U made my day =))

"unde a trait ... pana cand a murit"

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje