Cantece pe care le credeam despre iubire, dar sunt de fapt despre droguri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Atunci cand vine vorba de muzica, dragostea si drogurile sunt redate intr-o maniera poetica asemanatoare. Pana la urma, iubirea e si ea un drog, nu-i asa?

Si pentru ca este destul de greu sa diferentiem o piesa care vorbeste despre relatii si una despre droguri, am gasit cateva care stau drept exemplu.

Secretul sta in versuri, desi nu sunt lipsite de ambiguitate nici acestea.

Va lasam si pe voi sa le vedeti si sa completati, daca vreti, lista in sectiunea de comentarii de mai jos.

1.jpg 2.gif

Got To Get You Into My Life - The Beatles

Foarte multe dintre melodiile celor de la The Beatles au fost influentate de droguri, iar cea de mai jos nu face diferenta.

Cu versuri precum: "did I tell you I need you/every single day of my life" este usor sa te gandesti ca e o piesa despre iubire.

De fapt, este una despre marijuana si cum faci rost de aceasta.

There She Goes — The La's

Versurile "racing through my brain/pulsing through my vein/no one else can heal my pain" sunt chestionabile, insa am fost prea ocupati sa cantam refrenul decat sa ne gandim la ce se refera piesa.

In realitate, este despre heroina.

And She Was — Talking Heads

Suna a povestea unei fete misterioase care "floats above". Adevarat; dar nu intr-un mod metaforic. Piesa este despre o fata pe un trip pe acid.

Waterfalls — TLC

Piesa fetelor de la TLC a fost una dintre preferatele noastre si ne-o aducem aminte drept o melodie trista de dragostea, despre relatia dintre un El si o Ea.

Versurile "So he goes out and he makes his money the best way he knows how/Another body laying cold in the gutter" se refera de fapt la cei bolnavi de HIV si SIDA.

Beetlebum — Blur

Titlul acestei piese deprimante se refera la "chasing the beetle", un argou pentru a fi drogat pe heroina. Aparent este vorba despre problemele solistului cu acest drog.

Brown Sugar — D'Angelo

In mod surprinzator, melodia nu este o oda persoanei iubit, ci o oda adusa marijuanei.

I Know — Jay - Z

Nu e chiar obisnuit ca o melodie hip hop sa fie despre heroina, insa Jay-Z a facut asta cu piesa de mai jos. Si noi care credeam ca este inca o melodie despre iubire...

The A Team — Ed Sheeran

Melodia trista este una despre oamenii strazii si dependenta de heroina.

Can't Feel My Face — The Weeknd

De ce artistul nu-si poate simti fata atunci cand este cu iubita lui? Si de ce ii place? Ah, asta poate pentru ca piesa nu este despre o femeie, ci despre droguri.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje