BLACKPINK, trupa de fete care a spart toate recordurile online, vine la Cinema City

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

BLACKPINK, cea mai cunoscută trupă  K-Pop de fete din lume, sărbătorește cea de-a 5-a aniversare de la debut, prin lansarea BLACKPINK THE MOVIE,  ce poate fi văzut doar pe 4 și 8 august, la Cinema City.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film, iar sala de cinema 4DX de la Cinema City este pregătită pentru fanii celebrei trupe. Astfel, tehnologia revoluționară a sălii,  cu scaunele high – tech  mobile, cu mișcări fluide și dinamice și soluțiile ambientale de ultimă oră (vânt, ceață, fulgere, ninsoare, arome) permite spectatorilor să se bucure de o experiență cinematografică extremă plină de efecte speciale și să fie parte din film.

• Filmul BLACKPINK THE MOVIE, un docu-concert despre grupul de fete îndrăgit la nivel mondial este, de asemenea, un cadou special pentru BLINK – cum este cunoscut fan-clubul BLACKPINK – pentru a-și reaminti de momentele frumoase.

Trupa BLACKPINK a doborât numeroase recorduri online de-a lungul carierei. Videoclipurile „Kill This Love” (2019) și „How You Like That” (2020), au spart toate topurile, devenind pe rând, cel mai urmărit videoclip în 24 de ore de la lansare, intrând in Cartea Recordurilor.

 

BLACKPINK este, de asemenea, prima trupă cu patru videoclipuri ce au strâns fiecare câte 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în prezent este cea mai urmărită trupă de fete de pe Spotify și cu cei mai mulți abonați pe Youtube.

Proiecțiile speciale BLACKPINK au loc pe 4 și 8 august atât în  în format 4DX în 5 orașe -  București (Mega Mall), Brăila, Cluj (Iulius Mall), Constanta Park, Timișoara (Shopping City), iar în format 2D în 23 de cinematografe Cinema City din 20 de orașe.


Biletele se pot rezerva/cumpăra online accesând acest link.


#########

Despre 4DX
Experiența care îți activează l toate cele 5 simțuri, doar în sălile 4DX de la Cinema City România. Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, sincronizate cu acțiunea de pe ecran, vei fi cu adevărat transpus din scaunul de cinema în film. Și că tot vorbeam despre scaun – acesta de mișcă.
Scaunele high tech mobile se vor mișca odată cu acțiunea din film, făcându-te să simți pe pielea ta că ești parte dintr-o urmărire de mașini, că ești în mijlocul unei furtuni sau că navighezi pe ape agitate. O experiență incitantă dacă ești singur, dar și mai bună alături de prieteni, formatul 4DX este cel mai captivant mod de a urmări un film la Cinema City.

 2 comentarii

BLACKPINK, trupa de fete care a spart toate recordurile online, vine la Cinema City
geowgweoqw
#2 -

Next-IO™ PD-1 × CTLA-4 Therapeutic Bispecific Antibody Program
Next-IO™ PD-1 × CTLA-4 Therapeutic Bispecific Antibody Program - Creative Biolabs is committed to helping you win the race in therapeutic antibody and protein drug discovery and development. Our final goal aims to facilitate your product to market faster with quality assurance in compliance with global regulatory requirements!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje