Bilete pentru Placebo in rate la Femei pe Matasari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Weekendul acesta (26-28 mai) are loc festivalul Femei pe Matasari unde va fi amenajat un colt din universul Placebo in asteptarea marelui concert aniversar de pe 28 iunie.

In premiera, veti putea achizitiona bilete in rate, direct de la organizatori.

Asa ca vineri intre orele 20:00-23:00 si sambata intre orele 13:00-22:00 sunteti asteptati in zona de lounge dedicata celor de la Placebo.

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, a ales sa celebreze 20 de ani de cariera printr-un concert special in Romania.

Asa ca pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul ii va insoti pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. intr-o calatorie retrospectiva parcurgand 20 de ani, 7 albume de studio incluse in top 20 si zeci de amintiri.

"Turneul este dedicat fanilor nostri, dar este o sansa si pentru noi sa ne revizuim inceputurile. Deci, daca vreti sa ne vedeti cantand “Pure Morning” sau “Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai nterpretat in aproape 10 ani si s-ar putea nici sa nu o mai facem in viitor, va asteptam la concerte! V-am pregatit si alte surprize”, a declarat Brian Molko despre turneu.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje