Beth Hart, una dintre cele mai bune voci ale lumii, va concerta la Sala Palatului pe 21 iulie si abia asteapta sa vada Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca nu ai ascultat-o pana acum pe Beth Hart, sa stii ca este cazul sa o faci - vocea ei (o combinatie de Janis Joplin, Billie Holiday si Etta James) te va fascina; este una dintre cele mai bune din lume, la ora actuala.

Beth va veni pe 21 iulie la Bucuresti, intr-un concert pe care-l va sustine la Sala Palatului, iar noi abia asteptam sa o vedem live.

08820839011.jpg

Artista vrea sa cunoasca publicul roman si i-ar placea foarte tare sa ajunga si in Transilvania, pe urmele lui Dracula.

"Sunt foarte nerabdatoare sa ajung in Romania. Sunt interesata de Dracula, cred ca multa lume spune asta cand vine in Romania. Vreau foarte mult sa merg in Transilvania, cred ca e foarte tare zona aceasta! Este foarte multa istorie acolo", a spus Beth.

Pasionata de calatorii si de culturile si civilizatiile tarilor unde ajunge cu concertele sale, cantareata americana a dezvaluit ca aplica o metoda foarte simpla pentru a-i cunoaste mai bine pe oameni – ii place sa manance alaturi de ei.

"Imi place foarte mult cand ajung intr-o tara in care nu am mai fost nicodata sa mananc mancare traditionala. Sa stau la masa cu localnicii si sa mananc cu ei. Cred ca asta este o cale foarte simpla sa inveti ceva despre acea tara intr-un timp foarte scurt. E foarte cool sa stai de vorba cu oamenii din locurile in care ajungi pentru prima data si sa mananci cu ei! E uimitor ce legatura se creeaza prin lucrul asta atat de simplu!", mai spune Beth Hart.

Daca iubiti blues-rock-ul, atunci ar fi bine sa nu ratati ceea ce promite a fi unul dintre cele mai bune concerte ale anului.

2.jpg

Spectacolul incepe la 19:00, iar in deschidere o vom putea auzi pe una dintre cele mai promitatoare voci ale momentului, Esther Nico: "Voi canta in deschiderea uimitoarei legende a blues-rock-ului Beth Hart, saptamana viitoare, la Bucuresti. Pentru moment, repetam, repetam, repetam!", spune Esther Nico.

Abia asteptam! Ne vedem acolo, bine?

1.jpg 2.png
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje