Be the Warm Up DJ - aplicatia Facebook prin care poti ajunge in line-up-ul petrecerilor Oxygen

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Be the Warm Up DJ
este aplicatia de Facebook prin care tinerii DJ pot castiga un slot in line-up-ul unei petreceri Oxygen – cea mai noua platforma de DJ culture.

Oxygen isi propune astfel sa devina sustinator al scenei locale de clubbing si a producatorilor de muzica electronica autohtoni.

Aplicatia are la baza o procedura standard, valabila pentru toate petrecerile ce vor avea loc sub umbrela Oxygen.

DJ-ii au la dispozitie o saptamana in care isi pot inscrie mix-urile care trebuie sa include piese sau remixuri din zona nu-disco, deep house si indie dance pentru a fi considerate valide.

Mecanismul de vot este usor de accesat si ofera posibilitatea de revotare zilnica. Votul final reprezinta media dintre votul publicului si cel al echipei Oxygen. Intreg regulamentul poate fi accesat in cadrul aplicatiei.

Primul party in cadrul caruia tinerii DJ au ocazia sa faca warm-up va avea loc pe 28 februarie in club Colectiv si il are drept protagonist pe RAC (Remix Artist Collective), cel care a reinventat arta remixului, aducand numeroase inovatii atat la nivelul aranjamentului muzical, cat la nivel stilistic. Printre artistii de top remixati de RAC se numara nume precum Kings of Leon, Lana Del Rey, Yeah Yeah Yeahs, Foster The People, Two Door Cinema Club, U2,  Lady Gaga, Bob Marley, Ella Fitzgerald, Imagine Dragons sau Katy Perry.

Elektromekanik si The Model sunt DJ-ii autohtoni care se vor ocupa de opening, respectiv after-party, pregatind cele mai tari mix-uri pentru primul eveniment Oxygen de anul acesta.

RAC - Let Go ft. Kele, MNDR

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje