Bassistul si directorul muzical al trupei Santana vine la Bucuresti pentru un Master Class

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vesti bune pentru muzicienii din Bucuresti: bassistul si directorul muzical al trupei Santana va sustine in premiera un master class. Despre bass si bassisti, concepte, tehnici si chiar un jam session cu the man himself - Benny Rietveld in Jazz Book din Cotroceni joi, 18 septembrie.

Masterclass-ul intensiv de Electric Bass va fi structurat in trei parti: lectie despre concepte, explorarea tehnicilor si jam session student/profesor.

1. Lectia despre concepte - Benny va vorbi despre ce inseamna sa fi un bass-ist, care este rolul real al bass-ului in muzica si alte detalii despre ce inseamna sa fii bass-ist in lumea reala (incluzand eticheta, comportament, cum sa capeti si sa mentii job-uri pentru cantari live si inregistrari)

2. Explorarea tehnicilor - Benny va trece in revista cateva tehnici de baza si variatiile acestora, cateva tehnici avansate, tehnici de exercitiu si de manipulare a tonului cu ajutorul instrumentului si a amplificatorului intr-un mod care sa te ajute sa obtii maximum de eficienta de la mainile si echipamentul tau.

3. Jam session profesor/student – In aceasta a treia parte Benny va invita participanti la masterclass sa cante, de obicei cu o sectie ritmica, tobosar sau alti muzicieni (daca sunt disponibili) si pe masura ce asculta va atrage atentia asupra unor aspecte, va oferi sfaturi si va face observatii. Participantii vor trebui sa se tina bine din punct de vedere fizic, al aurei si emotional pentru a supravietui. De obicei, asta e partea cea mai amuzanta, dar si cea mai intensa si infricosatoare a evenimentului.

Taxa de participare este 100 lei. Pentru studenti, taxa de participare este de 50 lei. Rezervari la tel. 0752.206.746 sau e-mail: office@jazzbook.ro, www.jazzbook.ro

Participantii la masterclass sunt incurajati sa-si aduca propriul instrument.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje