ARTmania Festivalul de la Sibiu 2014 - primele confirmari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a IX-a editie ARTmania Festival va avea loc la Sibiu in perioada 4-10 august 2014.

Concertele principale se vor desfasura in weekend, dupa urmatoarea structura:

  • Scena Principala va fi construita in interiorul Complexului Balanta sub numele de ARTmania Vampires’ Den
  • Scena din Piata Mare va gazdui concerte cu acces liber pentru publicul general.
  • Curtea interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare si Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor gazdui concerte cu acces special.


Sursa foto

Incepand cu 2014, ARTmania Festival dezvolta povestea nascuta in cetatea medievala a Sibiului prin cele patru scene dedicate evenimentului. Publicul dedicat al festivalului se va putea ascunde de lumina in „ARTmania Vampires’ Den“, spatiul care va gazdui in weekend concertele unora dintre cei mai cunoscuti artisti internationali. In acest loc, accesul va fi permis doar posesorilor de abonamente achizitionate pana in prezent si pana la data festivalului, in limita locurilor disponibile.


Sursa foto (Eluveitie)

Concerte

ARTmania Vampires’ Den va gazdui vineri seara concertul Eluveitie. Povestea Eluveitie a inceput in iarna anului 2002 in Elvetia cand membrul fondator Chrigel Glanzmann a decis sa formeze o trupa care sa uneasca metal–ul melodic cu folk-ul, dand astfel nastere unei noi ere: folk-metal. Trupa concerteaza de peste 12 ani.

Trupa Therion, indragita de publicul ARTmania va urca pe scena principala pe 9 august. Therion cunoscut inital ca Blitzkrieg si Megatherion este o trupa de metal simfonic formata de Christofer Johnsson in 1987.

In curtea Palatului Brukenthal Sibiu va fi amplasata si in acest an ARTmania Acoustic Stage.

Concertele din Piata Mare vor avea acces gratuit pentru publicul larg, promovand renumite formatii rock din Romania. Prima confirmare din aceasta serie vine de la Zdob si Zdub. Trupa va concerta pe 9 august.


Sursa (Zdop si Zdup)

Bilete

Pentru Scena Principala a festivalului, ARTmania Vampires’ Den, vor fi disponibile exclusiv abonamente, fara bilete individuale pe zile, o conditie impusa de spatiul limitat. Abonamentele pentru publicul din Romania sunt disponibile in retelele Diverta si myticket.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe shop.artmania.ro. Incepand din luna martie abonamentele vor fi disponibile si in retelele Eventim si Germanos.

Preturi in limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioada de distributie: martie-aprilie: 125 lei; mai-iunie: 150 lei; iulie-august: 180 lei. In cazul epuizarii unei categorii, distribuitorii vor activa automat urmatoarea categorie de pret. Publicul de peste hotare isi poate achizitiona abonamente prin platforma shop.artmania.ro. Biletele speciale pentru evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie vor fi disponibile in curand.
1 comentariu

ARTmania Festival Sibiu 2014 - primele confirmari
dan
#1 -

artmania

anul asta ati dat-o in bara cu porcaria asta de ...3 scene ...pentru publicul 'larg' ,'special' si publicul pulii.
vine pulea acolo.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje