Artisti noi pe care ar trebui sa-i urmaresti in 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe la sfarsitului anului 2013, FKA twigs ne cucerea simturile cu doar cateva beat-uri hipnotizante, dar ei nu sunt singurii care ne-au artas atentia si-ar trebui urmaritii anul acesta.


Sursa foto

Alte cateva trupe si artisti la inceput de drum, care par sa promita multe, ar trebui asezati pe lista de hot new music.

Iata ce descoperiri am facut noi:

FKA twigs

Desi FKA twigs (nume real Tahliah Barnett) vine din Marea Britanie si desi ea canta cam de prin 2012, a cunoscut succesul pe taramul nostru abia anul trecut. Desi este cunoscuta doar printre iubitorii de muzica trip-hop, un stil muzical dus in atentia noastra acum mult timp de catre trupe precum Tricky, Massive Attack si Portishead. Speram ca melodiile ei sa fie promovate si la noi un pic mai mult pentru ca FKA twigs are o minte foarte deschisa si ne place la nebunie creativitatea ei.


Banks - Waiting game

Jillian Banks are o voce suava si dulce iar combinatia de beat-uri acide si calde o fac sa iasa in evidenta foarte usor/

Aceast gen muzical se regaseste des in noul val muzical din 2014, iar Banks ne-a convins sa-i oferim o sansa. Banks a fost in turneu cu baietii de la The Weeknd si promite sa ne impresioneze in 2014.


Menace Beach

Menace Beach au scos un EP intitluat Lowtalker pe 13 ianuarie si stim sigur ca acesta va avea foarte mult succes. Vocea foarte calma combinata cu beat-urile putin agresive vor avea foarte mult succes la public. Noua ne-a placut ce am auzit pana acum de la ei, speram sa fie si pe placul vostru.


SOHN

SOHN ne aminteste de Bon Iver, The National si putin de Grimes. De altfel, SOHN este artistul ce trebuie sa intre rapid pe lista ta de preferinte mai ales daca trupele enumerate mai sus sunt deja acolo.


Rhosyn

Rhosyn este produsul unei compozitoare din Londra, Rose Dagul. Aceasta a reusit sa se faca remarcata cu sound-ul inedit al melodiilor ei.


Real Lies

Daca esti in cautarea stilului dance din anii 90 combinat cu beat-uri house, atunci Real Lies, o trupa din Londra, s-ar putea sa-ti satisfaca dorintele. Noua ne-a placut ce-am ascultat pana acum de la ei si speram sa-si pastreze stilul in continuare.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje