Armin van Buuren vine la București, pe 25 septembrie, pentru cel mai mare și spectaculos solo show din Europa!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Evenimentul Sound of Bucharest va avea loc pe 25 septembrie în Piața Constituției. Artistul care va deschide seria evenimentelor anuale este celebrul DJ olandez Armin van Buuren, care revine în fața publicului din București după 7 ani și pregătește cel mai mare și spectaculos solo show din Europa.

În fiecare an, un alt artist internațional celebru va fi prezent pe scena Sound of Bucharest.

“A trecut prea mult timp de când am stat departe de scenă, peste 18 luni fără să mă bucur de energia fanilor. Am o conexiune specială cu oamenii din România, ne leagă pasiunea pentru muzica pe care o iubim. Este ceva unic încât aș putea scrie o carte. Sunt încântat să mă întorc în București după 7 ani, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției, un loc iconic, în care au performat atât de mulți artiști mari, precum Roger Waters și Bon Jovi. Va fi un weekend special, care va celebra întoarcerea noastră la viață, pregătesc un set unic și deja lucrez cu câțiva artiști pe care îmi doresc să-i aduc în România. Așa că este un vis devenit realitate, sunt foarte, foarte fericit”, a spus Armin van Buuren.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, multiplu câștigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat hituri cunoscute și extrem de apreciate în întreaga lume și a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii și seria de concerte A State of Trance. Este unul dintre cei mai iubiți artiști atât în România, cât și la nivel internațional, iar pe 25 septembrie va fi din nou în fața publicului care îl așteaptă cu atât de mare căldură și entuziasm.

Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunțat în România de către ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor din București.

“Este un moment extrem de special pentru ALDA, cel mai mare solo show pe care un artist îl susține va avea loc pe 25 septembrie, la București - Sound of Bucharest. Nu puteam începe mai bine un astfel de eveniment decât cu unul dintre cei mai iubiți DJi din întreaga lume, Armin van Buuren. După 7 ani, acesta se întoarce la București și vă invităm să petrecem împreună, după această perioadă grea în care am stat departe unii de ceilalți, fără concerte și fără festivaluri”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA, unul dintre cei mai importanți producători de pe piața mondială, care va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021. Acest show spectaculos va fi organizat în Piața Constituției și va avea o producție fabuloasă, unică în lume. Armin va susține set-uri speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul perfect pentru proiecția grandioasă, live, a show-ului. Aceasta reprezintă o regie complet nouă în lume, de muzică și video.

Prima ediție va purta amprenta lui Armin Van Buuren și se anunță a fi una imposibil de uitat. Toți cei care își doresc să fia parte la acest eveniment unic se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com. Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment și nu mai sunt nevoiți să facă o altă înregistrare. Prezența va fi în limita spațiului din Piața Constituției.

 4 comentarii

Armin van Buuren vine la București, pe 25 septembrie, pentru cel mai mare și spectaculos solo show din Europa!
MrRyan
#1 -

Nice

This is definitely an awesome! Keep on sharing.

Ryan for <a href="https://www.SavannahFences.com">Residential Fences</a>

Armin van Buuren vine la București, pe 25 septembrie, pentru cel mai mare și spectaculos solo show din Europa!
geowgweoqw
#3 -

Next-IO™ PD-L1 × TIM-3 Therapeutic Bispecific Antibody Program
Next-IO™ PD-L1 × TIM-3 Therapeutic Bispecific Antibody Program - Creative Biolabs is committed to helping you win the race in therapeutic antibody and protein drug discovery and development. Our final goal aims to facilitate your product to market faster with quality assurance in compliance with global regulatory requirements!
Armin van Buuren vine la București, pe 25 septembrie, pentru cel mai mare și spectaculos solo show din Europa!
lens
#4 -

Screening/Profiling
Screening/Profiling As a global leader of drug screening and profiling services, Profacgen offers a comprehensive panel of services designed to speed and simplify your drug discovery research

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje