Am ascultat noul album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor si a fost o nebunie totala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 26 august se lanseaza noul album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor, in Parcul Herastrau.

„Este vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna” - BeanMC, fondatorul Subcarpati.

subcarpati-793x450.jpg

Aseara am avut sansa sa ascultam cateva din noile melodii, intr-un preview in Gradina Uranus, intr-o calatorie pe ritmuri subcarpatice in Red Bull Tour Bus si a fost cu adevarat eclectic, electric.

Satele Unite ale Balcanilor este Subcarpati at their best. Si mai creativi cu si mai multa intensitate, maturitate si abilitate de a combina elementele folclorice cu dubstep si rap.

Nu a existat deloc acea timiditate si reticenta pe care o ai de obicei cand asculti piese noi ale artistilor pe care-i stii si-ti plac, piesele au fost asimilate instantaneu, chimic aproape si s-a dansat pe ele fara nostalgie de oldies.

13936905_1220922654608423_1223838061_n.jpg

Satele Unite ale Balcanilor o sa cutremure Herastraul pe 26 si o sa ne faca restul verii sa vibreze pe beat-uri Beanice.

Subcarpati e un mix exploziv intre muzici traditionale romanesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor romanesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpati inseamna Bean, Vali Umbra, Afo, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), VJ Andri si alti colaboratori.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje