Am ascultat noul album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor si a fost o nebunie totala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 26 august se lanseaza noul album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor, in Parcul Herastrau.

„Este vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna” - BeanMC, fondatorul Subcarpati.

subcarpati-793x450.jpg

Aseara am avut sansa sa ascultam cateva din noile melodii, intr-un preview in Gradina Uranus, intr-o calatorie pe ritmuri subcarpatice in Red Bull Tour Bus si a fost cu adevarat eclectic, electric.

Satele Unite ale Balcanilor este Subcarpati at their best. Si mai creativi cu si mai multa intensitate, maturitate si abilitate de a combina elementele folclorice cu dubstep si rap.

Nu a existat deloc acea timiditate si reticenta pe care o ai de obicei cand asculti piese noi ale artistilor pe care-i stii si-ti plac, piesele au fost asimilate instantaneu, chimic aproape si s-a dansat pe ele fara nostalgie de oldies.

13936905_1220922654608423_1223838061_n.jpg

Satele Unite ale Balcanilor o sa cutremure Herastraul pe 26 si o sa ne faca restul verii sa vibreze pe beat-uri Beanice.

Subcarpati e un mix exploziv intre muzici traditionale romanesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor romanesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpati inseamna Bean, Vali Umbra, Afo, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), VJ Andri si alti colaboratori.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje