Tudor Chirila poarta cu mandrie tricoul Salvati Rosia Montana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Astazi, Tudor Chirila a postat pe pagina sa de Facebook o poza cu el purtand cu mandrie un tricou Salvati Rosia Montana. Chirila si-a facut public suportul sau pentru protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana in urma cu mai multe spatamani si a si luat parte la manifestari.

Acesta a fost vazut si in acest week-end la marsul din Bucuresti, iar pe blogul sau a scris un text in care spunea, printre altele, urmatoarele:

"Cei care citesc acest blog pot fi siguri că protestele din piață nu sunt confiscate de nicio nișă socială, ba mai mult oamenii ăia de acolo sunt anormali doar prin faptul că s-au trezit și se află în stradă. Cei mai mulți dintre ei se trezesc devreme să meargă la muncă sau fac bani din profesiile lor, plătesc taxe și trăiesc respectând normele sociale într-un stat care nu le respectă nevoile și nu îi reprezintă."

"În traducere liberă Roșia Monatană înseamnă: E timpul ca voi politicienii să vă opriți. Noi ne-am trezit din somn și nu mai suntem dispuși să vă lăsăm să vă jucați cu România și cu viețile noastre. Plecați sau vă schimbați! De fapt una din lozincile multimii este limpede: Jos Băsescu, Ponta și Antonescu. Fair enough!"

"Indiferent ce se întâmplă cu România vreau ca peste douăzeci de ani să pot spune din nou: am fost și eu atunci în Piața Univeristății."

Poza a strans peste 4000 de likeuri si peste 200 de share-uri. Speram ca mai multe personalitati publice din Romania sa-i urmeze exemplul!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje