Trupa Pink Martini lanseaza o piesa in limba romana, cover dupa Maria Tanase

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Astazi, 24 septembrie, Pink Martini au lansat albumul cu numarul sase din cariera, Get Happy. Iar maine, 25 septembrie, piesa Pana cand nu te iubeam, un cover dupa Maria Tanase, va fi lansata cu ocazia anivarsarii unui secol de la nasterea reginei cantecului popular romanesc.

Nu uitati ca Pink Martini revine cu un concert la Sala Palatului din Capitala, pe 15 octombrie, in cadrul turneului de promovare pentru Get Happy.

"Una dintre cele mai elegante trupe de /live/ ale lumii, cum ii definea ziarul britanic The Times, componentii Pink Martini sunt iremediabil indragostiti de Romania. O dovedesc  nenumaratele concerte din tara noastra, si integrarea unei piese romanesti in fabulosul lor repertoriu international. Anul trecut, in Capitala, au cantat in premiera o piesa in limba romana in fata unei sali arhipline.

Era vorba de coverul piesei Pana cand nu te iubeam a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. 'Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o', le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4000 de fani prezenti, care au aplaudat-o in picioare."

Noul album contine 16 melodii interpretate in limbile engleza, germana, chineza, spaniola, japoneza, turca, farsi si romana. Albumul este produs de Thomas Lauderdale si ii mai are ca invitati pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps si Rufus Wainwright.

Pink Martini - Pana cand nu te iubeam (Original by Maria Tanase)

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje