Top 5 momente de la MTV VMA 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Duminica noapte cei de la MTV au scos covorul rosu de la naftalina pentru editia din 2011 a Video Music Awards. In afara de castigatorii trofeelor (Tyler, the Creator - best new artist, Justin Bieber - best male video, Lady Gaga - best female video, Katy Perry si Kanye West - best collaboration video, Nicki Minaj - best hip hop video, Foo Fighters - best rock video, Britney Spears - best pop video, Katy Perry - video of the year), au existat si cateva interpretari live care au facut deliciul telespectatorilor.

Adele - Someone Like You, live la MTV VMA 2011

5. Printre multe vedete costumate in te miri ce si printre interpretari extravagante, simplitatea si calitatea interpretarii piesei Someone Like You, a lui Adele, a venit ca o plama pentru toti cei care incearca sa compenseze lipsa de talent prin exagerari de alta natura.

Jay-Z si Kanye West - Otis, live la MTV VMA 2011

4. Jay-Z si Kanye West au urcat si ei pe scena pentru a-si promova cel mai recent single de pe Watch The Throne: Otis. Slab, dar foarte apreciat de publicul de la VMA. Macar Kanye nu s-a mai facut de ras.

Bruno Mars - Valerie, live la MTV VMA 2011

3. Bruno Mars a uimit printr-un tribut foarte frumos adus lui Amy Winehouse. Acesta a interpretat fara repros piesa Valerie, dupa cum se poate vedea mai sus.

Beyonce - Love On Top, live la MTV VMA 2011

2. Beyonce a reusit sa eclipseze intreaga gala VMA prin vestea ca este insarcinata. De asemnea, interpretarea piesei Love On Top i-a lasat pe toti cu gura cascata. 

Lady Gaga - You and I, live la MTV VMA 2011

1. Lady Gaga... de fapt, Lady Gaga a fost absenta de la VMA, in locul ei aparand Joe Calderone, alter-ego-ul ei masculin. "El" a interpretat piese de pe Born This Way, a incercat s-o pupe pe Britney Spears si l-a adus pe scena pe chitaristul de la Queen: Brian May.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje