Top 10 piese despre weekend

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In fiecare vineri iti propui sa faci o multime de lucruri in weekend. Sa termini cartea aia pe care ai inceput-o acum doua saptamani, sa te uiti la filmul ala pe care vrei sa ii vezi de un an, sa te plimbi prin parc, sa iesi cu prietenii, sa recuperzi orele nedormite, sa iti faci ordine in sifonier si frigider. Sigur, de multe ori nu ajungi sa faci nici jumatate din ce ti-ai propus. Dar, pentru acel putin de care ai timp, noi iti propunem un playlist perfect de weekend.

Morrissey - Everyday Is Like Sunday

Ca domnului Morrissey ii displac multe nu e ceva nou. Ca nu mereu suntem de acord cu el, iar e un lucru bine stiut. Dar parca tindem sa ii dam putina dreptate in acest caz.


of Montreal - Everyday Feels Like Sunday

Desi are aproape acelasi titlu ca melodia lui Morrissey, e complet opusul. Cu texturi pop perfecte, Everyday Feels Like Sunday colcaie de optimist si fericire si nu stie ce e aia ironie.


Sonic Youth - Sunday

Duminica e ziua perfecta. Totul e calm si lipsit de griji, nimic nu te grabeste si parca ai la dispozitie tot timpul din lumea. Si chitara distorsionata din fundal face ca Sunday sa aiba propria sa lume magica.


Cut Copy - Saturdays

Cu infuzia puternica de new wave 80ist, Saturdays e genul de melodie al naibii de contagioasa, care e si pacat sa nu o auzi macar o data sambata seara intr-un bar. Si pe care dansul sincron e permis.


The Pains Of Being Pure At Heart - Come Saturday

Dulce si plina de energie, cu alte idei despre cum sa iti petreci weekendul, Come Saturday te binedispune cu vibe-ul de Belle and Sebastian si chitarele care imbraca restul intrumentelor.


Suede - Saturday Night

Suede stiu sa surprinda perfect lipsa de chef si dorinta de a scapa de slujba si de orice e legat de viata de zi cu zi. Si cum serile de sambata sunt ceva magic cand poti sa faci orice vrei.


The Jam - Here Comes The Weekend

Un fel de precursor al melodiei Friday a Rebeccai Black, desi este clar ca Paul Weller e un textier mai bun si Here Comes The Weekend este un cantec pe care putem sa il ascultam fara sa ne fie rusine.


Super Furry Animals - Something 4 The Weekend

Nu stim prea sigur despre ce e piesa galezilor, daca e despre droguri sau doar vin, cum a declarat vocalul Gruff Rhys, dar nici nu ne pasa. La cat e de spumoasa si pusa pe sotii, e clar that perfect something for the weekend.


Smith Westerns - Weekend

Nu stim ce e mai adorabil la melodia asta. Rifful care aduce a T-Rex, partea vocala care aminteste de Primal Scream la inceputuri sau faptul ca Smith Westerns isi poarta influentele la vedere. Sau poate oh oh-urile si versul “Weekends are never fun unless you’re around”


MGMT - Weekend Wars

 Cu un iz puternic de David Bowie, Weekend Wars descrie ceea ce pare a fi o lume post-apocaliptica in care nu mai are sens sa faci nimic. Sau, la fel de bine, poate fi vorba despre haosul tipic fiecarui weekend, in care incerci sa faci atatea, dar nu stii cu ce sa incepi incat pur si simplu ajungi sa iti petreci toata ziua in pijamale

2 comentarii

Top 10 piese despre weekend
dragosh_r0ck
#1 -

mda

the cure - friday i'm in love

u2 - sunday bloody sunday

Top 10 piese despre weekend
Leilana
#2 -

...

Me gusta. :D

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje