Top 10 formatii cu semne de punctuatie in nume

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Parca in ultima vreme, numele de trupe cu varii semne (unele mai ridicole ca altele) in ele sunt din ce in ce mai dese. Formatii ca cele din grupul witch house se folosesc de diverse triunghiuri, linii, cruci si dumnezeu mai stie ce pentru a-si stiliza numele, pana in punctul in care nu mai stii cum se pronunta. Nu ne-am aventurat in a pune astfel de formatii in topul de azi si, fiind mai conservatori de felul nostru, am ramas la semnele de punctuatie clasice, semnul intrebarii, cel al exclamarii si doua puncte. Enjoy!

WHY?

In interviuri, vocalul trupei, Yoni Wolf, se foloseste de interjectii, pauze si adverbe de tipul “whatever!”, “whatnot” sau “just” la tot pasul, asa ca sa nu ne mire ca a ales pentru ceea ce initial a fost un proiect solo un nume ca WHY?.


¡Forward, Russia!

Trupa din Leeds, momentan aflata intr-o pauza nedefinita, are un nume cu adevarat interesant. Este o trupa engleza care foloseste un semn al exclamarii intors tipic limbii spaniole. In plus, nu o data, trupa a folosit litere care sa aminteasca de alfabetul cirilic, ¡FФЯWДЯD, RUSSIД!,  ca sa isi scrie numele


Yourcodenameis:milo

A doua trupa de pe lista care a luat pauza pe o perioada nedefinita si singura care sa nu aiba semnul exclamarii sau al intrebarii in nume. Cel mai mult ne place la numele lor ca e scris legat, pentru un plus de debusolare. Noroc cu cele doua puncte.


Panic! At The Disco

Cu un nume inspirat de melodia celor de la The Smiths, Panic (“Panic on the streets of London”), baietii de la P!ATD au renuntat la semnul exclamarii in 2008 pentru cel de-al doilea album, Pretty.Odd. Cand si-au dat seama ca nu e la fel de amuzant fara, punctuatia a revenit pentru materialul lansat anul acesta, Vices& Virtues.


Therapy?

Este imposibil sa nu pui o inflexiune la sfarsit si sa nu le citesti numele ca si cand ai pune o intrebare. Chitaristul Andy Cairns a recunoscut intr-un interviu ca semnul intrebarii de la sfarsitul numelui a fost initial o greseala de tipar din partea lui. Si asa, unu dintre cele mai memorabile nume a fost creat.


Los Campesinos!

Numele trupei galeze nu are nici o semnificatie profunda. Nici nu si-au dorit vreodata sa puna un semn al exclamarii inversat la inceput doar pentru ca numele e in spaniola. Asa cum au declarat, a fost intotdeauna numai Los Campsinos – semnul exclamarii. In schimb, poate ca un tribut adus Ramones, toti membrii formatiei si-au luat numele de familie “Campesinos”


Godspeed You!Black Emperor

Post-rockerii canadieni si-au luat numele dupa un documentar japonez din 1976 despre un grup de motociclisti, The Black Emperors. Semnul exclamarii nu a avut mereu acelasi loc. Desi acum vine dupa “you”, exact ca in titlul filmului, initial se afla la sfarsitul numelui.


NEU!

Trupa germana poate ca nu a avut mult succes comercial in cei patru ani de existenta (din 1971 pana in 1974), dar acum sunt considerati unele dintre cele mai influente formatii si e greu sa nu auzi pe cineva de pe scena de alternativ sau electronica cum nu ii ridica in slavi, si pe ei si semnul de exclamare de la sfarsitul numelui.


Does It Offend You, Yeah?

Desi unii ar putea crede ca numele englezilor e vreun fel de statement, in realitate e un citat luat din varianta britanica a serialului The Office. Baietii au deschis pur si simplu televizorul si primul lucru pe care l-au auzit a fost pe personajul lui Ricky Gervais, David Brent, intreband “My drinking. Does it offend you, yeah?”


!!!

Recunoasteti, motivul pentru care ati ascultat prima data !!! a fost ca sa vedeti cum poate sa sune o formatie cu un nume asa ridicol. Precursorii trupelor de witch house cand vine vorba de nume imposibil de cautat pe Google si care te fac sa ridici o spranceana, dance rockerii din Sacramento au reusit sa isi contruiasca o cariera solida in ciuda semnelor de exclamare. Iar cel mai grozav lucru e ca numele poate fi pronuntat cum vreti voi, desi cel mai des sunt numiti “chk chk chk”.
1 comentariu

Top 10 formatii cu semne de punctuatie in nume
Amaranta
#1 -

#1

!!! (Chk Chk Chk) http://www.youtube.com/watch?v=pfAd6lG8TSM

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje