Top 10 cantece despre telefon

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De la prototipul lui Bell din 1875 pana la smartphone-urile din ziua de azi, telefonul a fost o parte importanta in comunicarea dintre oameni si a ajutat la pastrarea unor legaturi. Chiar daca in ziua de azi telefoanele vin echipate cu jocuri, gps-uri si multe alte aplicatii, in esenta ele sunt folosite tot pentru transmiterea informatiei. Fiind mereu prezent in viata omului modern, telefonul a inspirat numeroase melodii din care noi am ales zece pentru topul de azi.

The White Stripes - Hello Operator

Desi Jack White inca mai face muzica si oricum duo-ul nu mai scosese nimic de ceva vreme cand au anuntat despartirea, inca ne e greu sa procesam ca The White Stripes nu mai exista. Hello Operator e unul dintre multele motive pentru care ne va fi dor de Jack si Meg si rezultatele colaborarii lor.

Washed Out - Phone Call

Cu inregistrarile de mesagerie vocala si repetitia si suplimentarea continua a instrumentatiei, Phone Call e genul de melodie perfecta pentru a inlatura stresul cauzat de o zi plina de telefoane care suna.

Micachu & The Shapes - Golden Phone

In ciuda haosului complet in care cade ocazional, a sintetizatoarelor monotone si a adunaturii de sunete parca gasite in sectiunea de obiecte pierdute, Golden Phone e o melodie de pop pur si care musteste a veselie

Shy Child - Drop The Phone

O formatie fara (prea mari) pretentii, Shy Child discuta in melodia Drop The Phone o tema care suntem convinsi ca ne intereaseaza pe multi: ce se intampla cand ramai fara semnal in club.

Cake - No Phone

Tindem sa fim de acord cu domnii de la Cake: in anumite momente ne-ar placea sa aruncam cu telefonul pe geam si sa nu mai auzim cum suna fix cand nu avem chef.

Dom - Telephone (Live)

Nu cei mai maturi oameni, Dom surprind totusi in versurile de la Telephone o tema majora a societatii moderne: mesajele trimise la betie. Cu totii am trecut prin asta, nu?

Kraftwerk - The Telephone Call

O melodie cu un puternic iz new wave, The Telephone Call foloseste ingenios sunete de taste si voci de operatori.

The Black Angels - Telephone

Telephone a celor de la The Black Angels pare a fi scoasa direct din anii 60  si aici includem si  soneria retro. 

Lou Reed - New York Telephone Conversation

Intotdeauna cel care a observat si descris viata din New York, oricat de trivial ar fi parut, Lou Reed se amuza cu o melodie simpla dar care insumeaza toate lucrurile banale discutate la telefon.

Blondie - Hanging On The Telephone

Punctata de bassul vibrant si tobele exacte, cu accorduri de chitara electrifiante si vocea sacadata a lui Debbie Harry, Hanging On The Telephone e o melodie clasica Blondie, plina de atitudine si energie.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje