Top 10: Piese despre vara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cu temperaturile crescute de afara si cu soarele arzator, cred ca putem spune fara nicio problema ca am intrat in plina vara. Drept urmare, ne-am gandit sa facem un top cu piesele care vorbesc despre vara sau care ne amintesc de vara. Noi am luat doar 10, plus doua la bonus, dar voi puteti lungi lista cat de mult vreti. Chiar va rugam :)

Ca sa incepem cu ceva mai retro ne-am gandit la Katrina & The Waves - Walking On Sunshine, pentru ca in fiecare dimineata in drumul spre birou we're walking on sunshine, cu ochelarii de soare pe nas. Bineinteles ca, daca am inceput retro, nu putea lipsi nici Cruel Summer de la Bananarama. Ramane de vazut cat de cruel o sa fie aceasta vara.E inca luna mai, asa ca Arcade Fire canta cel mai bine despre aceasta luna calduroasa, dar plina de ploi violente, pe piesa lor Month Of May:

Month of May, everybody sing love
In the city, watch it from above
And just when I knew what I wanted to say
The violent wind blew the wires away


Ceva mai romantica-melancolica este piesa de la Death Cab For Cutie - Summer Skin. O sa ne ducem si noi in curand la mare ca sa ne intoarcem cu summer skin bronzata.Toata vara trecuta am ascultat The Drums, iar piesele lor, care miros a plaja si a soare puternic de vara, sunt Saddest Summer si  Let's Go Surfing. Speram totusi sa n-avem parte de un sad summer, ci doar de surfing.Cu Nancy Sinatra & Lee Hazlewood - Summer Wine devenim un pic nostalgici, dar este o piesa care n-are cum sa lipseasca din playlisturile de vara. Belle and Sebastian canta despre cum este sa-ti petreci vara pierzand timpul aiurea - A Summer Wasting. Nimic mai frumos.Cu DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince si a lor Summertime ne amintim un pic de vremurile bune in care in fiecare vara se auzea piesa asta printre blocurile din cartier.  Si-ti face chef de un party chill cu prietenii la iarba verde.

Kid Rock  are si el o piesa, All Summer Long, in care-si canta nostalgia dupa verile de cand era el tanar si cum le petrecea... hedonist, bineinteles:

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Bonus:

Daca e vara inseamna ca Sun Is Shining, iar Bob Marley nu poate lipsi. Dar nici Israel "IZ" cu superba sa piesa Somewhere Over The Rainbow.Care sunt piesele voastre care va aduc aminte de vara?


3 comentarii

Top 10: Piese despre vara
maxy
#1 -

AOB

Sa nu uitam de Ace of Base - Cruel summer
http://www.youtube.com/watch?v=qvYOi74rtmI

Top 10: Piese despre vara
Uncle Jebediah
#2 -

altele

a-ha, summer moved on
janis joplin, summertime (una din variantele de la piesa asta)
chris rea, summer love

Top 10: Piese despre vara
mihaela
#3 -

hmm

O mel romaneasca de vara: Les Elephants Bizarres-Nu ma opri

si
SOJA - Summer Breeze

Calvin Harris - I Need Your Love ft. Ellie Goulding (super video)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje