Top 10: Drinking songs pentru Saint Patrick's Day

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Look what he has done for us, he's filled us up with cheer, Lord bless Charlie Mopps, the man who invented beer!

Pe 17 martie este Saint Patrick's Day, ziua irlandezului, dar si un bun pretext, fie ca esti irlandez sau chinez, pentru a consuma cantitati exagerate de alcool, cu precadere bere. Si pentru ca berea aluneca mai bine atunci cand ai muzica potrivita in urechi, ne-am gandit sa va facem un playlist cu drinking songs, cele mai pacatoase si de care trebuie neaparat sa va feriti a doua zi, la mahmureala. :)

Beer, Beer, Beer - The Clancy Brothers
La loc fruntas se afla fratii Clancy, care au compus imnul sau oda berii, de fapt nu doar una... :) Insa titlul acestei piese: Beer, Beer, Beer, spune tot si la un moment dat se si vorbeste/multumeste inventatorului berii Charlie Mopps (personaj mitologic, bineinteles)

Whiskey in the Jar - Thin Lizzy
Pentru cei care folosesc berea doar ca sa-si spele gatul ars de tarii, recomandam cu incredere Whiskey in the Jar, dar nu in varianta Metallica, ci in varianta Thin Lizzy, care suna mai bine, mai irish.

 

Finnegan's Wake - Dropkick Murphys
si Kiss Me I’m Shitfaced - Dropkick Murphys
Daca e vorba de pinturi de Guinness date pe gat in cele mai abjecte puburi, atunci nu trebuie sa lipseasca din boxe Dropkick Murphys, mai ales Finnegan's Wake. Iar atunci cand deja te simti shitfaced, cel mai bine intra Kiss Me I’m Shitfaced, mai ales daca prin preajma se afla si un grup de fete cu aceeasi stare de spirit. Seven Deadly Sins - Flogging Molly
si Worst Day Since Yesterday - Flogging Molly
De pe aceasta lista nu puteau sa lipseasca in niciun caz Flogging Molly, mai ales ca anul acesta ii vom vedea live la B'Estfest, dar in special pentru piese precum Seven Deadly Sins sau Worst Day Since Yesterday. Piese care raise a little hell in orice pub: "The moon is full and so are we, we’re seven drunken pirates, we’re the seven deadly sins".Water Is Alright In Tay
- The Clancy Brothers
Revenim la fratii Clancy si la piesa lor despre apa care e buna doar in ceai, in rest, berea sa curga. :)

The Night that Paddy Murphy Died - Fiddler's Green
Chiar daca originari din Germania, baietii astia canta un irish speed folk foarte bun. Hard stuff! De cand Paddy Murphy a murit viata a devenit un "non-stop drinking game". :)Too Drunk to Fuck - Dead Kennedys
Cu siguranta asta se va intampla daca intreceti masura de Saint Patrick's Day. O piesa ale carei versuri ar trebui sa le invatati, pentru a le fredona iubitei atunci cand se intampla "nefericirea". 

I'm rolling down the stairs, too drunk to fuck :)

Alcohol - Gogol Bordello
Ca tot au fost de curand la noi, piesa Alcohol de la Gogol Bordello ne-a ramas in cap si tot acolo o sa se invarta si pe 17 martieHere's to a long life and a merry one.
A quick death and a easy one.
A pretty girl and a honest one.
A cold pint… and another one.


Care sunt piesele voatre preferate de baut?
Cititi si despre Celtic punk/Irish punk2 comentarii

Top 10: Drinking songs pentru Saint Patrick's Day
Cristina
#1 -

Comentariu nou
Si adaugam si Drunken Sailor. Si de la Korpiklaani musai Happy Little Boozer si Beer Beer.
Top 10: Drinking songs pentru Saint Patrick's Day
Stefan
#2 -

Irlandeze...

Vorbiți de (irish) drinking songs și n-ați pomenit de Pogues (de ex Streams of Whiskey)? Of, maică :).

PS: Am fost la un concert de St Patrick la care s-a cântat "Drunken Sailor", dar cu mențiunea că e melodie englezească :).

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje