Te pricepi la muzica? Fa un test de popularitate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pop.ularity este un joculet menit sa iti testeze cunostinele muzicale sau mai bine intuitia muzicala in a nimeri cele mai ascultate si cunoscute trupe de pe Internet. Sistemul se foloseste de date din last.fm, de cate ori a fost ascultata o trupa si numarul de ascultatori unici, si de nivelurile de "hotness" si "familiarity" pentru a stabili care-i trupa cea mai tare.

Daca ai cont de last.fm, iti va alege din trupele pe care le ascuti si va face un battle intre doua luate la intamplare. Daca nu ai cont sau daca vrei sa te concentrezi pe ceva anume iti poti alege genul preferat. Ai 3 vieti (ai dreptul la 3 greseli, altfel se reseteaza scorul) si ramane de vazut cat de priceput esti la a determina cea mai "populara" trupa.

pop.ularity

Din click in click afli tot felul de lucruri interesante, care s-ar putea sa te surprinda. Sau sa te supere, atunci cand vezi ca trupa preferata este de nspe mii de ori mai nepopulara decat alta careia nu ii dadeai mari sanse. Dar de, last.fm si utilizatorii lui au alta parere.

Alte exemple din battle-urile create pe contul metropotamului:

pop.ularity
pop.ularity

Fa testul aici


1 comentariu

Te pricepi la muzica? Fa un test de popularitate
dana
#1 -

Comentariu nou

prea tare!!!exact asa mi-a aratat:)))))

You are Correct!
2 points scored 2 lives remaining
Day26 is 2281 times better than Потап и Настя Каменских

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje