Primul si ultimul concert Swedish House Mafia din Romania, adus de Absolut Vodka

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Absolut Vodka, in calitate de sponsor principal al turneului mondial "One Last Tour", a sustinut in premiera in Romania concertul trupei Swedish House Mafia. Primul concert al trupei in Romania, dar si ultimul! Fanii s-au bucurat de o noapte electrizanta si au trait o experienta muzicala exceptionala initiata de Arty si udata cu cocktailuri Absolut Vodka:

Atat membrii trupei, cat si 15 fani creativi si norocosi au avut parte de surprize: cea mai cunoscuta trupa de DJ din lume a avut parte de o vizita oficiala la Ambasada Suediei si s-a intalnit cu cei mai infocati fani, care au castigat competitia organizata pe pagina oficiala Absolut Romania. Asteptam parerile voastre despre concert, daca ati fost!

Sustinerea turneului global care a inceput in noiembrie 2012 se va incheia in martie 2013 si si-a propus sa atinga peste 500.000 de oameni din intreaga lume. Ampla colaborare a inceput cu campania Absolut Greyhound prin experienta multisenzoriala prezentata intr-o piesa, inspirate de Absolut si create special de Swedish House Mafia:

Absolut Greyhound

1 comentariu vrei sa comentezi?

Primul si ultimul concert Swedish House Mafia din Romania, adus de Absolut Vodka
Băuturi.ro
#1 -

Votka Absolut Blue ieftina

am gasit votka absolut blue mai ieftină aici: https://www.bauturi.ro/vodka-absolut/blue

ca recomandare pentru cei care vor sa faca excese

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje