Portrete fascinante cu celebritati de azi si sosiile lor tot celebre, din trecut

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca este sa ne uitam cu atentie la portretele realizate de Marc Ghali, un graphic designer din Toronto, ne vom da seama ca unele destine se aseamana intr-un mod foarte ciudat.

Artistul a realizat o serie de colage in care demonstreaza cum celebritati actuale au ca sosii tot celebritati, din trecut, si mai mult, cum vietile acestora sunt conectate intr-un mod sau altul.

Noua ni s-a parut foarte interesant proiectul acestuia, intitulat Now and Then, si speram sa va placa si voua la fel de mult.

Kate/Printesa Diana

Kate, Ducesa de Cambridge, seamana intr-un mod izbitor cu Printesa Diana, mama printului William.

Se pare ca studiile au aratat ca barbatii sunt atrasi de femeile care le aduc aminte si seamana cu mamele lor - iar portretul de mai sus nu mai are nevoie de nicio demonstratie, nu ziceti?


Barack Obama/Malcolm X

Primul presedinte afro-american, Barack Obama, are trasaturi asemanatoare cu unul dintre cei mai influenti afro-americani din istorie, Malcolm X.

Amandoi au luptat pentru drepturile omului, dar au facut si numeroase campanii pentru eliminarea rasismului.


Rihanna/Diana Ross

Amandoua sunt cantarete de origine americana si au voci impresionante. In imagine, RiRi seamana foarte tare cu Diana Ross, diva anilor 70'.


Brad Pitt/ James Dean

Tinem sa dam dreptate presei internationale cand aceasta scrie ca frumuselul Brad ar putea fi copilul lui James Dean.

Amandoi au fost un exemplu de frumusete clasica (Pitt este in continuare, chiar daca a imbatranit), iar fetele lor, impreunate, rezulta intr-un barbat foarte frumos.


Alicia Keys/ Lena Horne

Alicia seamana foarte bine cu regretata Lena Horne, cantareata de muzica jazz din SUA, din anii 60'-70'. Cele doua au avut in comun talentul si vocea extraordinara.


Leonardo DiCaprio/Paul Newman

Actorul Leonardo DiCaprio pare sa semene foarte tare cu celebrul Paul Newman, starul cunoscut pentru filme precum A Long Hot Summer si The Colour of Money.

Mai mult, Leo calca pe urmele lui Paul atat in producerea de filme, cat si in cariera cinematografica (apropo de asta, abia asteptam sa ia si el un Oscar).
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje