Playlist pentru sfarsitul lumii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Anul acesta Apocalipsa vine pe 21 mai, adica maine. Cel putin asa sustine un predicator din Oakland, California. Grupul de crestini americani, care sustine ca un cutremur masiv va zgudui intreaga planeta, se numeste The Family Radio. Tot ei spun ca cei credinciosi vor ajunge in Rai, pe cand pacatosii se vor chinui pe Pamant pana pe 21 octombrie, apoi vor fi trimisi in Iad.

Deci, daca tot vine sfarsitul lumii, am intocmit un playlist pe care sa-l ascultam ca sa intram mai bine in apocalypse mood. Si, daca sunteti printre cei pacatosi, puteti sa-l luati in iPod si sa-l tot ascultati pana pe 21 octombrie.

E clar ca Marilyn Manson nu putea lipsi, mai ales cand are o piesa care se chema chiar Last Day On Earth. Dar nici Muse nu puteau fi lasati pe afara cand acestia se roaga frumos pentru apocalipsa - Apocalypse Please.Smashing Pumpkins au o piesa care ne spune cat a mai ramas pana sa ne loveasca sfarsitul - Doomsday Clock. Iar cu cei de la R.E.M. sfarsitul lumii vine pe un fundal ceva mai chill si mai melodios - It's The End Of The World.Editors ne fac sa ne imaginam cum ar fi pe Pamant daca singurul sunet care s-ar auzi ar fi cel facut de vant (un scenariu care ne face pielea de gaina) - No Sound But The Wind. Moby ne canta cum ar fi daca The Sky Is Broken. La fel, cu el intampinam sfarsitul ceva mai zen si impacati.Piesa In The End de la Linkin Park ne face un pic nostalgici, dar in the end, daca vine sfarsitul, trebuie sa spunem goodbye blue sky, iar cei de la Pink Floyd o spun cel mai bine.Nu suntem in anul 2666, dar The Number Of The Beast va fi prezent daca este vorba de apocalipsa, iar piesa de la Iron Maiden suna foarte bine, mai ales daca totul se va termina in flacari: "6-6-6 the Number of the Beast/ Hell and fire was spawned to be released".

Dar daca totul se va termina cu un mare potop ("For yet seven days, and I will cause it to rain upon the earth forty days and forty nights; and every living substance that I have made will I destroy from off the face of the earth") Peter Gabriel canta cel mai bine despre acest lucru in piesa Here Comes The Flood.Bonus:
Ce ati face daca ati avea doar 8 zile de trait? Cum ati petrece?
Cei de la Make The Girl Dance s-au gandit la acest lucru si in videoclipul de la piesa Kill Me ne arata cum sa cheltuiesti 30.000 de $ in cel mai hedonist si funny mod.
Deci, daca aveti 30.000 de $ in cont, iata cateva sugestii: Sugestii de alte piese pe care sa party ca si cand ar fi ultima zi pe Pamant?
Si nu uitati sa dati attending pe Facebook! :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje