Nine Inch Nails is not dead

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Fani Nine Inch Nails din toata tara, bucurati-va! Trent Reznor, castigatorul Globului de Aur si al Oscarului pentru coloana sonora a filmului The Social Network,  anunta ca drumul trupei nu s-a oprit inca. Reznor a postat pe forumul NIN un text prin care explica proiectele in care el este implicat in momentul de fata.

In prezent, vocalul trupei NIN lucreaza la coloana sonora a filmului The Girl with a Dragon Tatoo, care va fi lansat la finalul anului 2011 si despre care Reznor spune ca atat filmul cat si coloana sonora nu vor dezamagi. Tot legat de lumea cinematografiei, acesta mai vorbeste si despre o noua pelicula: Abraham Lincoln: The Vampire Hunter a carei muzica va purta semnatura artistului. Pe langa asta, Reznor are si un rol in film, fiind vampirul care o omoara pe mama lui Abraham Lincoln.

Insa, cel mai interesant subiect este despre Nine Inch Nails si albumul How to Destroy Angels. Trent Reznor a infirmat faptul ca albumul ar fi gata. El a anuntat ca lansarea va fi facuta in toamna, dupa mai bine de un an de cand au inceput sa lucreze la el. Artistul a mai spus si ca trupa lucreaza din greu la noul album, experimentand si incercand sa-si gaseasca adevarata identitate si ca sunt cu totii foarte multumiti de rezultatele de pana acum.

Vocalul trupei i-a asigurat pe fani ca proiectul NIN nu s-a incheiat si ca in perioada urmatoare planuieste sa se concentreze numai pe asta. Daca va suna la fel de bine si de interesant ca vechile albume si noi vom fi multumiti.
Desi cu siguranta ne-am dori cu totii ca Reznor sa se ocupe mai mult de asteptatul album, cu siguranta vom urmari cu mai mult interes filmele pentru care el face coloana sonora.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje