Muzica: Subcarpati - reinventarea folclorului romanesc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
subcarpati
Hip Hop se intalneste cu folclorul romanesc. Intalnirea are rod si se naste un fecior frumos, cu stea in frunte, nasit de Bean si DJ Limun, care-l boteaza Subcarpati si il lasa liber in lume sa se bucure lumea de el.

Nu trebuie sa va sperie mixul de genuri pentru ca este departe de a fi kitchos. Este demential si foarte, foarte bun. De departe una dintre cele mai bune productii romanesti din ultimii ani. Si il puteti descarca gratuit de pe subcarpati.com.

Ce zic creatorii despre album: Inainte sa dai play, trebuie sa stii ca albumul nu e despre teritorialism si nici despre protocronism, cu toate ca sunt folosite elemente folclorice traditionale romanesti. Albumul este despre un tanar roman care a gasit un izvor de energie pozitiva in aceasta muzica, un izvor de energie ce ne poate da un tel comun, respectiv o constiinta comuna. Si suntem in momentul si in tara in care este nevoie disperata de un punct comun intre oameni.


Merita descarcat, ascultat si reascultat. Suna foarte bine, nici nu ai ce-i reprosa. Totul pica asa cum trebuie. Si daca ar fi sa recomandam cateva piese, am numi Doina spiritului, Visul lui (cu Brio) si La cutari (cu Mara).
Tracklist:

Transhumanta\Zarile
Lautar de Bucuresti
Pai nu-i Doamne vina mea
Am crescut pe la Romana
Aveti nevoie de un ceteras
Salvez lumea
Original sampla`
Doina spiritului
Subcarpati – Cand a fost la `89
Visul lui (cu Brio)
Hora fericirii
La cutari (cu Mara)
Viitorul (cu Gnom)
Atat de personal
Avion cu motor

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje