Mick Jagger se pregateste pentru albumul de debut al trupei Super Heavy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Update: Videoclipul Miracle Worker intre timp a fost lansat si suna foarte bine, il puteti asculta aici.

Acum ceva vreme lui Mick Jagger i-a venit o idee pentru un nou proiect muzical si din fericire nu a ramas doar o idee, pentru ca Mick a pus-o in practica. I-a adus la un loc pe Dave Stewart, Joss Stone, Damian Marley si A.R. Rahman alaturi de care a pus bazele trupei Super Heavy si se pregatesc sa lanseze un album.

Intr-un interviu acordat celor de la The Hollywood Reporter artistul a declarat ca nu este chiar stilul lui de lucru. Acesta a continuat: "Trebuie sa lasam mereu loc improvizatiei, dar e nevoie de ceva, de niste cantece atunci cand intri in studio". Despre proiect, Jagger  a spus ca "totul a evoluat foarte repede. Am avut multe jam session-uri, dar totul este coerent si bine aranjat. Daca esti fan Rolling Stones, atunci vei avea cu siguranta un punct de legatura. Sunt alte lucruri cu care nu vei relationa, dar daca o sa asculti poate o sa-ti placa. Nu e atat de departe de normal incat sa nu intelegi".

Albumul nou al trupei nu are inca un titlu, insa stim deja ca primul single Super Heavy va fi Miracle Worker. Pana reusim sa-l ascultam am facut rost de o inregistrare despre cum a luat nastere noul proiect.

Super Heavy - an introduction to...

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje