Ii ratezi pe Red Hot Chili Peppers la Bucuresti. Unde ii mai poti vedea si cat costa?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai este un pic pana la cel mai asteptat concertul al anului, Red Hot Chili Peppers pe Arena Nationala. Desi la concertul din tara noastra mai sunt disponibile 5 categorii de bilete, niciuna dintre acestea nu ofera vizibilitate maxima (gazon A sau primul inel din tribune) sau posibilitatea de a lua adevaratul puls al concertului, in multime (gazon B).

Fie ca nu ati avut pe moment bani sau ati amanat cumpararea biletului, fie ca v-ati planuit concediul in tari straine, cu rezervari cu tot, inainte sa aflati ca americanii vor sustine un concert la noi in tara, poate ca vreti sa aflati pe unde i-ati mai putea prinde pe Red Hot Chili Peppers in zona - prin "in zona" intelegem nu in America, unde e mai dificil de ajuns).

Metropotam a facut mici cercetari si o gramada de calcule pentru voi, afland ca cel mai bine ar fi sa ii vedeti pe Red Hot Chili Peppers in Turcia, unde mai gasiti bilete inclusiv in Platinum Circle, chiar in fata scenei! Dar sa facem o scurta trecere in revista:

- Sofia, Bulgaria, Armeec Arena - 1 septembrie

Programat initial sa aiba loc pe un stadion, concertul de la vecinii nostri bulgari s-a transferat, din lipsa de bilete vandute, intr-un spatiu inchis si mai intim. Apoi, fireste, biletele au inceput sa se vanda prea bine, pana au ajuns aproape sold out. Dintr-un motiv sau altul, vanzarile online sunt blocate, dar mai puteti gasi bilete la centrul de bilete Ticketpro din Sofia, la biroul central de la Ticketpro din Sofia (strada Petofi Sandor nr. 28) si la intrarea in Armeec Arena.

Nu va recomandam insa sa sa porniti direct acolo, pentru ca nu prea mergeti la sigur; online nu gasim nici macar preturile biletelor.

- Atena, Grecia, Stadionul Olimpic O.A.K.A. - 4 septembrie

In momentul de fata, mai exista 3 categorii de bilete. Ca si in Romania, locurile in picioare sunt sold out, fiind disponibile numai bilete cu nivel de vizibilitate 3, 4, si 5 (3 cel mai slab, 5 cel mai bine, judecand dupa pret):

- nivel 5 - 82,50 euro, adica aproximativ 368 de lei;
- nivel 4 - 71,50 euro, adica aproximativ 319 lei;
- nivel 3 - 49,50 euro, adica aproximativ 221 de lei.

Puteti achizitiona bilete online de aici.

- Beirut, Liban, The Waterfront - 6 septembrie

Daca va incumetati sa aveti o experienta mai exotica, va recomandam sa ajungeti in micuta tara Liban; noi am aflat ca daca va luati la voi dolari, puteti sa-i folositi mult mai bine decat euro, care nu prea este utilizat in Beirut. Moneda lor de schimb este lira libaneza.

In Liban mai exista locuri in picioare la concertul Red Hot Chili Peppers, undeva mai departe de scena, precum si locuri pe scaune, dupa cum urmeaza:

- in picioare - 90.000 de lire libaneze, adica aproximativ 213 lei;
- pe scaune, zona A - 225.000 de lire libaneze, adica aproximativ 531 de lei;
- pe scaune, zona B - 150.000 de lire libaneze, adica aproximativ 354 de lei;
- pe scaune, zona C - 105.000 de lire libaneze, adica aproximativ 248 de lei.

Puteti face comanda biletelor online de aici.

- Istanbul, Turcia, Santralistanbul - 8 septembrie

Dupa cum spuneam, daca tineti neaparat sa-i vedeti pe Red Hot Chili Peppers de aproape, Turcia is the place to be. Se pare ca la turci lucrurile merg putin pe dos si singurele bilete sold out sunt cele din spate de tot. Iata cum stau lucrurile:

- Platinum Circle - 600 de lire turcesti, adica aproximativ 1167 de lei (scump, dar merita!);
- Golden Circle - 400 de lire turcesti, adica aproximativ 778 de lei;
- Categoria 1 - 150 de lire turcesti, adica aproximativ 292 de lei;
- Categoria 2 - 125 de lire turcesti, adica aproximativ 243 de lei;

Bilete online si schema amplasamentului - aici.

Daca totusi va hotarati sa-i vedeti pe Red Hot Chili Peppers acasa, va spuneam ca mai exista 5 categorii de bilete disponibile pentru concertul de vineri, de pe Arena Nationala. Iata care sunt acestea.

  • 375 de lei - primul inel din tribune;
  • 305 lei - al doilea inel din tribune;
  • 265 de lei - intre tribune si peluza II;
  • 185 si 155 de lei - peluza II, in functie de pozitionare.
  • 155 de lei - la tribune, bilete suplimentate astazi, in urma schimbarii logisticii spatiului.

Noi speram ca articolul v-a fost util si... ne vedem maine, la concert! (zise Metropotamul plin de nerabdare si anticipatie)

(sursa foto: mondoweiss.net)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje