Fara numar cu... Thom Yorke!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inca o data, sa facem valuri pentru ca s-a lansat noul album Radiohead si videoclipul la Lotus Flower! Si se aud aplauze pe fundal... In cazul in care nu va saturati de Thom Yorke, indiferent de ce va este dat sa ascultati, fie ca vorbim de OK Computer sau de recentul The King of Limbs, am descoperit ca solistul de la Radiohead este un personaj haios, numai bun sa il urci pe scena sa prezinte o gala de premii MTV, spre exemplu, pentru ca are tot ce ii trebuie sa fie un showman. Cel putin asa il considera fanii.

In ultimele zile au aparut o serie de clipuri pe internet cu Yorke dansand, secventele fiind luate din recentul lor videoclip, Lotus Flower, ulterior adaugandu-se pe fundal diverse melodii ce nu prea se pupa cu brandul Radiohead. Primul hibrid care a aparut il infatiseaza pe Yorke dansand pe Single Ladies al lui Beyonce.Bucurandu-se de succes mediatic, dar si parodic, secventele din clip au fost puse si pe alte melodii, rezultand niste clipuri cel putin haioase.

Aici il aveti, chipurile, dansand pe Stecey Q si al ei Two Hearts, lansat in 1986:

.

In cazul in care nu ati mai ascultat Neon Trees pana acum si al lor Animal, aici va puteti face o parere:

.

In alta ordine de idei, vi le amintiti pe surorile Olsen, pe vremea cand erau mici si dragalase? Ei bine, se pare ca York si le aminteste...

.

Ce ati spune de un show marca Lady Gaga feat. Thom Yorke? Nu va aranjeaza? Unora le-a suscitat interesul...Daca cumva aveti si alte sugestii, combo-uri pe care Yorke ar putea sa danseze, noi va invitam sa ni le impartasiti.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje