Discografia Amy Winehouse - de ascultat in intregime

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A fost un soc sa auzim de moartea lui Amy Winehouse, cu atat mai trist cu cat ieri au inceput sa circule pe youtube filmulete de la ceremonia de incinerare a artistei.

Cu toate acestea, dincolo de latura tabloida a fenomenului Amy Winehouse (incontestabil una din cele mai bune, dar si controversate voci ale ultimilor 30 de ani) au ramas in istorie doua albume. Din pacate, nu stim in ce masura vor reusi acestea sa o transforme si sa o mentina pe Winehouse drept o legenda a clubului 27, tocmai pentru ca discografia ei numara doar doua materiale, insa pentru moment este tot ce avem la dispozitie pentru a ne aduce aminte de ea asa cum merita - un talent nativ exceptional si foarte rar intalnit.

Ambele albume au fost lansate in luna octombrie, primul in 2003, iar cel de-al doilea in 2006. Desi nu a atins cifre record cu albumul de debut, Frank a fost suficient pentru a anunta un newcomer promitator pe piata muzicala. Trei ani mai tarziu, Back To Black nu a inselat asteptarile: intr-un timp scurt materialul discografic a devenit unul din cele mai bine vandute albume la nivel mondial, care si-a meritat discul de platina si care i-a adus artistei 6 nominalizari si 5 premii Grammy.

Noi va invitam sa reascultati mai jos, in intregime, cele doua albume, Frank si Back To Black. Restul... e tacere.

Amy Winehouse - Frank (albumul in intregime)


Amy Winehouse - Back To Black (albumul in intregime)

4 comentarii

Discografia Amy Winehouse - de ascultat in intregime
Radu
#1 -

moartea

Era de asteptat ca acum, dupa moartea artistei, sa fie ridicatata in slavi, critica a disparut, vorbele urate nu mai sunt...
Fanii adevarati care au ascultat-o de la inceput nu mai raman cu nimic!
La fel s-a intamplat si cu Michael Jackson.
Toti ipocritii care acum "ii plac" ajung in aceeasi categorie cu fanii care au stat alaturi de acesti artisti in ciuda lucrurilor...
Urat fenomen.

Discografia Amy Winehouse - de ascultat in intregime
maria
#2 -

RIP, Amy!

Mai bine mai tirziu decit niciodata. daca macar acum au inceput s-o inteleaga si s-o placa, foarte bine. Nu avem noi, fanii vechi, monopol sa ne placa Amy. Teama, insa, mi-e ca, de fapt, cei mai multi o "plac" pentru ca e la moda, e "cool"... in rest, RIP, Amy! Sper sa-ti fi gasit linistea, pacea si iubirea acolo, printre ingeri si printre ceilalti componenti ai 'clubului 27"!

Discografia Amy Winehouse - de ascultat in intregime
Lintz
#3 -

Comentariu nou

Faptul ca o plac acum multi se datoreaza si mortii pt.ca acum a iesit brusc in evidenta numele ei. Multi nici nu au stiut de ea, in pleiada de ciurucuri care se produc acum pe canalele de muzica ( unde apar mai mult creaturile comerciale, aproape nude ) cei valorosi aproape ca sunt absorbiti si , daca nu stai toata ziua pe tv, e normal sa nici nu afli de ea. Auzim numai de Lady Gaga, care se "da in stamba" sau Rihanna sau mai stiu eu care ...Amy chiar avea voce si stil, dar ...

Discografia Amy Winehouse - de ascultat in intregime
emma
#4 -

Comentariu nou

Este normal sa auzim asemenea lucruri . Reputatia parintilor sau oamenilor din jurul ei trebuie sa ramana intacta , de aceea s-a postat o astfel de stire . Cu-i parinte iar conveni sa se scrie ca a murit din cauza viciilor ei ? Hai sa ne trezim la realitate. A fost o cantareata foarte buna si ca orice om a avut viciile ei . Nu consider ca ar trebui judecata. Pana la urma e viata ei . Trebuie s-o lasam sa se odihneasca in pace.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje