De ascultat: Temper Trap Remix Album

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
The Temper Trap a debutat anul trecut cu un album care a fost foarte apreciat, Conditions. Sweet Disposition a fost un adevarat hit care le-a deschis multe usi inspre mainstream, iar multe alte piese de pe acest album si-au gasit locuri bune in multe topuri si in playlist-urile din multe cluburi de muzica alternativa. 

Din 2009 si pana acum, pe langa numeroasele concerte live de prin toata lumea, baietii s-au apucat de inregistrarile pentru un nou material. Dar, pana la lansarea celui de-al doilea album al trupei australiene, The Temper Trap au dat drumul pe net la varianta remixata a albumului lor de debut: Conditions Remixed.

Daca v-a placut Conditions, merita sa treceti macar o data si prin remixurile care scalda piesele de post-punk/alternative rock prin "peisaje audio" mai electrice/eclectice, de la electro-house la dubstep. Unele suna foarte bine, poate chiar mai bine decat originalele, altele dimpotriva.

De ascultat:
2 comentarii

De ascultat: Temper Trap Remix Album
Black Mon
#1 -

Pentru iubitorii de Trap

Am creat un blog/site special pentru iubitorii de trap si dubstep,poti descarca linistit orice melodie doresti si sa fi si la curent cu hit-urile trap/dubstep.
http://trapdubstep.blogspot.ro/2014/02/black-monk-trap-and-dubstep-album-no-1.html

De ascultat: Temper Trap Remix Album
Fan Trap
#2 -

Indila - House

Desi este house o gasesti pe www.Trapdubstep.info , e marfa orsicum

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje