Courtney Love catre Lana Del Rey: "Cand mai canti Heart-Shaped Box, gandeste-te la vaginul meu"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-ati intrebat vreodata la ce s-a gandit Kurt Cobain cand a scris celebra piesa Nirvana, Heart-Shaped Box? Courtney Love pare sa faca lumina: piesa este despre vaginul ei.

Contextul in care face aceasta dezvaluire este inedit. I-a spus acest lucru Lanei Del Rey, care a indraznit sa faca un cover dupa sus-numita melodie intr-un show de-al sau din Sydney.

Este cunoscut faptul ca lui Courtney Love, fosta sotie a lui Kurt Cobain, nu-i place ca piesele Nirvana sa fie reinterpretate... fara ca ea sa scoata un ban din asta.

Se stie si ca artista se afla la cutite si cu fostii membri Nirvana, Dave Grohl si Krist Novoselic, tot din pricina banilor pe care aceasta si-ar dori sa ii obtina de pe urma drepturilor de autor.

Insa nimic nu ne-a pregatit pentru mesajul pe care Courtney Love i l-a transmis Lanei Del Rey:

"Stii ca piesa asta este despre vaginul meu, nu? "Throw down your umbilical noose so I can climb right back" - un exemplu de vers despre vaginul meu la care am contribuit. Asa ca data viitoare cand o canti, gandeste-te la vaginul meu, ok?".

Heart-Shaped Box este primul single Nirvana de pe cel de-al treilea album de studio al trupei, In Utero, si a fost lansat in august 1993.

Nu stim daca o cutiuta in forma de inima ne va duce de-acum cu gandul la vaginul lui Courtney Love, dar tot ce putem spune e... what a bitch.

Voi ce parere aveti despre reactia sa la cover-ul Lanei Del Rey?

(sursa foto: usmagazine.com, style.mtv.com, mrockradio.blogspot.com)

Nirvana - Heart-Shaped Box

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje