Cele mai vizualizate 10 videoclipuri de la Bon Jovi pe YouTube

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A inceput deja numaratoarea inversa pentru evenimentul muzical al anului! Duminica, Bon Jovi vine pentru prima data in Romania, bifand si Bucurestiul pe harta turneului mondial The Circle.

Jon, Richie, David si Tico, in formula completa, vor urca pe scena in Piata Constitutiei. Desi Sambora e proaspat iesit (din nou) de la dezalcoolizare, iar Jon este recent operat la un picior, trupa a promis ca va continua turneul precum stabilit. In asteptarea lor, noi ne-am gandit sa facem un top cu cele mai apreciate videoclipuri ale formatiei si care pe YouTube au un numar colosal de vizualizari.

It's My Life

La momentul redactarii, clipul piesei It's My Life are 50,487,889 vizualizari pe YouTube si pare sa fie cel mai cautat de fani.

Videoclipul a fost realizat de Wayne Isham si filmat in Los Angeles. Personajele Tommy si Gina (care au mai fost prezente in versurile Bon Jovi si in melodia Livin' On A Prayer) sunt jucate de Will Estes si, respectiv, Shiri Appleby.

Isham s-a inspirat din filmul Run Lola Run pentru realizarea clipului.

Livin' On A Prayer

Livin' On A Prayer are 28,691,975 vizualizari, datorita faptului ca melodia este una din cele mai bune pe care Bon Jovi le-a lansat vreodata. In anii '80 (piesa de fata fiind lansata in 1986) trupa obisnuia sa lanseze clipuri ca si cand ar fi repetat o piesa sau ar fi cantat pe scena.

Videoclipul Livin' On A Prayer a fost filmat la Olympic Auditorium in Los Angeles si a fost regizat de Wayne Isham. Prima parte, care sugereaza o simpla repetitie, este filmata in alb-negru, a doua jumatate (reprezentatia live) fiind color.

You Give Love A Bad Name

Cu 22,916,881 vizualizari, You Give Love A Bad Name este singurul videoclip realizat unei melodii de pe albumul Slippery When Wet care sa fie 100% color. A fost filmat tot pe Olympic Auditorium ca si Livin' On A Prayer, iar regizor a fost acelasi Wayne Isham.

Always

Surprinzator, pentru fanele care suspina de fiecare data cand aud aceasta melodie, videoclipul piesei Always are doar 19,966,687 vizualizari pe You Tube. Melodia initial a fost compusa pentru soundtrack-ul filmului Romeo Is Bleeding, insa trupei nu i-a placut filmul, asa ca a retras-o de pe coloana sonora.

In clip apar actorii Jack Noseworthy, Jason Wiles, Carla Gugino si Keri Russel.


Thank You For Loving Me

Thank You For Loving Me are 16,516,080 vizualizari in momentul acesta, insa are "embed disabled by request" si am ales o alta varinta. Cea cu multe vizualizari o gasiti aici.

Clipul acestei piese este poate unul din cele mai bine realizate ale trupei originare din New Jersey. A fost filmat in Italia, la Roma, in zona fantanii Trevi.Wanted Dead Or Alive

Cu 14,146,272 vizualizari, videoclipul piesei Wanted Dead Or Alive este un colaj de momente live din mega turneul mondial sustinut de Bon Jovi in perioada 1986-1987 si este realizat integral alb-negru.

I'll Be There For You

Videoclipul piesei I'll Be There For You are 11,746,626 vizualizari si este filmat monocromatic. Bon Jovi canta pe o scena luminata slab de reflectoare, avand o tenta albastra. Fiecare membru al trupei este filmat indeaproape, mai ales Jon si Richie. Pe parcurs sunt inserate fractiuni alb-negru dintr-un concert pe care Bon Jovi l-a sustinut pe Wembley Arena in Londra.

Have A Nice Day

Have A Nice Day este cel mai recent realizat videoclip pe care l-am inclus in top. Lansat in 2005, acesta are in prezent 11,200,075 vizualizari pe YouTube. Regizat de Eric Hirshberg, clipul a iscat o isterie datorita zambetului atipic pe care Jon il deseneaza in primele secvente si care, de altfel, reprezinta coperta albumului omonim. Ulterior, desenul a devenit o marca usor recognoscibila pentru fani.

Bed Of Roses

Bed Of Roses este genul de balada care cucereste publicul tanar ce nu cunoaste trupa la origini. Videoclipul piesei, care are11,074,296 vizualizari pe YouTube, contine secvente dintr-un concert special de Craciun realizat in 1992, dar si cadre cu Richie Sambora cantand la chitara in varful unui munte. Desi producatorii l-au vrut pe Jon in locul lui Sambora, acesta a refuzat, pe temei ca el a mai aparut si in clipul piesei Blaze Of Glory.

Runaway

Ultimul videoclip din topul de azi, cu cel mai mic numar de vizualizari, 9,299,477, este tocmai cel al primei melodii lansate de Bon Jovi. Runaway dateaza din 1980 si abia dupa ce a inceput sa ruleze masiv la radio a fost inclusa pe albumul de debut al trupei.

Desi melodia este ascultabila, videoclipul nu este genial defel. De altfel, solistului Jon Bon Jovi ii repugna. Intr-un interviu pentru Rock's Backpackages, acesta spunea: "The first time we'd just made a record and we were all excited and some a--hole decides we're going to make a video for 'Runaway.' So instead of making it about what the song's about, he decides to put a concept to it with his little niece in it. It's the worst piece of s--t I ever saw in my life. There's a girl with like fire coming out of her eyes. They dressed the band. Richie's wearing a jumpsuit and shoes that are three sizes too big. They kept squirting us down with this greasy solution to make it look like we were sweating. We all look like assholes."
2 comentarii

Cele mai vizualizate 10 videoclipuri de la Bon Jovi pe YouTube
basescu
#1 -

hahaha...bai hahalerelor!

eu sint Base si va spun ceva acum: cel mai vzionat clip al tuturor timpurilor este cu mine cind am cistigat alegerile din nou, fraierilor! Un fleac, v-am ciuruit din nou! HAHAHAHAAAAA

Cele mai vizualizate 10 videoclipuri de la Bon Jovi pe YouTube
Gina
#2 -

Pe bune?

Turneul mondial The Circle, zici???? Frumoooooos :))))))Aiurea. Ia si te mai uita o data.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje