Cele mai populare 10 pagini de artisti de pe Facebook

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sunteti curiosi sa vedeti cine sunt cei care fac regulile in regatul butonului Like? V-am spus care sunt cei mai populari artisti de pe YouTube, dar cine sunt cei care strang cele mai multe like-uri pe Facebook? Clasamentul e un pic diferit, dar puterea pe internet e impartita cam intre aceeasi oameni, dupa cum o sa vedeti. Va anuntam de pe acum ca numele grele ale muzicii, de genul The Beatles (pustii din ziua de astazi nici nu stiu cine sunt The Beatles) sau Pink Floyd, nu se afla printre primele 10 pozitii, asta ca sa nu va socati prea tare cand o sa dati peste Lady Gaga si Justin Bieber.

Pe locul 10 se afla "the best rapper alive" Lil Wayne cu 25.940.169 de like-uri. Dar, avand in vedere ca a stat o buna bucata de vreme la puscarie, putem sa intelegem de ce este cu un an de like-uri in urma lui Eminem. In orice caz, Weezy este pe drumul cel bun.

lil

9. Bob Marley l-a depasit pe Weezy, avand 26.038.537 de like-uri. Dar nici nu e de mirare, avand in vedere ca el i-a luat-o inainte si in ceea ce priveste piesele despre ganja si getting high. In orice caz, faptul ca numele lui Bob Marley a strans atat de multe likeuri este imbucurator si aduce o raza de sunshine reggae peste intreg Facebook-ul.

bob

8. Imediat dupa Bob vine cea care kissed a girl and she liked it, drept urmare aproape 27 de milioane ( 26.963.453) de persoane i-au dat like lui Katy Perry. E draguta, funny, sexy, comerciala si canta despre alien sex cu Kanye West. Sa aprindem the fireworks.

katy

7. Printisorul vizualizarilor pe YouTube si hertbreaker-ul de 17 ani, Justin "Baby" Bieber ocupa in acest top doar locul 7 cu 28.710.990. E o pozitie buna, nu e nevoie sa se smiorcaie ca l-au batut cei de la Linkin Park la fundulet. Probabil ca cei de 9 -10 ani stiu sa foloseasca YouTube-ul, dar nu si Facebook-ul.

bibi

6. Cei care au indraznit sa-i dea cu niste poke in ochii lui Bieber si sa-l lase in urma sunt baietii de la Linkin Park cu 29.317.316. Speram sa ramana tari pe pozitii, desi copii cresc repede zilele astea, iar fanii lui Bieber vor trece de la Hi5 la Facebook.

link

5.  Shakira s-a miscat bine atat din solduri, cat si virtual si a atins 32.155.220 de fani, care probabil ca-si doresc si ei sa o atinga. Din pacate pentru ei, nu-o pot atinge decat printr-un comentariu sau like.

shakira

4. Regele muzicii pop Michael Jackson aduna post mortem 34.621.284 de like-uri si obtine doar o mentiune din partea Facebook.

mj

3. What's her name? Rihanna si cu 35.794.157 ajunge direct pe pozitia 3. Nu e de mirare, fiind una dintre cele mai sexy femei in viata si una dintre cele mai populare artiste de muzica pop. 

riri

2. The Fame Monster-ul, Lady Gaga este probabil printre cel mai de succes si ciudate lucruri de pe Pamant si oricat de penibil ar arata imbracata intr-o rochie din halci de carne sau oricat de prost ar fi ultimul sau album, 36.672.363 de oameni care stiu sa foloseasca Facebook-ul i-au dat like.

lady

1. Hi, my name is...  Eminem si cu 38.807.942 de like-uri, the Real Slim Shady face regulile in regatul butonului Like.

em


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje