Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu mai avem rabdare si ne-am gandim s-o luam inainte si sa speculam si noi un pic pe marginea mult-asteptatului B'Estfest 2011. Dar nu in legatura cu trupele care o sa vina, ci cu cele care mai mult ca sigur sau "slabe sanse" sa vina. Stim, suntem carcotasi... :)

Din pacate, Kings of Leon nu vor fi prezenti la B'Estfest decat printr-o minune, asta pentru ca pe pe 1 iulie vor fi la Rock Werchter 2011 in Belgia, iar pe 3 iulie isi iau zborul tocmai pana in Danemarca. Arctic Monkeys vor fi si ei la Rock Werchter 2011 tot pe 1 iulie, nu se stie ce fac pe 2 si 3 iulie, dar nu vrem sa ne face sperante prea mari.  

N-o sa auzim nici You've Got the Love pentru ca Florence and The Machine vor fi in State de pe 1 pana pe 4 iulie, cu o fereastra pe 3 iulie, dar este practic imposibil sa ajunga pe 3 iulie, in ultima zi de B'Estfest 2011, doar daca inventeaza cineva teleportarea pana atunci.

Bruno Mars
n-o sa inhate nicio o grenada pentru niciun fan roman, cel putin nu pe 3 iulie cand va fi la Rock Werchter 2011 in Belgia. Poate pe 1 sau 2 iulie, dar, din nou, ceva ne spune ca n-o sa se intample.Coldplay nu vor inchinde ultima seara de festival, cel putin nu la noi, pentru ca o vor inchide pe cea de pe 3 iulie tot la Rock Werchter 2011 in Belgia. Si cum stim ca o trupa de calibrul Coldplay se urneste greu si cu multe instrumente si recuzita, ne gandim serios sa facem pariu ca nu vor canta Viva la Vida nici in primele doua zile de B'Estfest.

Mici sanse exista pentru Arcade Fire, dar nu pe 3 iulie, cand acestia vor fi la festivalul Les Eurockeenes Festival in Franta. Si nici pe 2 iulie, cand vor fi tot in Franta, la La Citadelle.R.E.M. n-o sa cante nicaieri in vara asta, pentru ca baietii au declarat ca ultimul turneu a fost atat de istovitor, incat in 2011 vor face o pauza de odihna.

Take That ne spun si ei pas pentru ca pe 1, 2, 3 iulie au o serie de concerte pe Wembley Stadium London.
Nici The Streets nu ne vor canta piesele de pe albumul de retragere, pentru ca intre 1 si 3 iulie Mike Skinner si gasca vor fi la Wireless Festival 2011.Daca stiti si despre alte trupe ca n-au cum sa vina la B'Estfest, spuneti-ne si noua.

Daca aveti trupe pe care sunteti gata sa pariati ca o sa vina la B'Estfest, jucati-le la bursa si puteti castiga bilete si alte premii.
8 comentarii

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
dana
#1 -

Comentariu nou

Eu zic sa spunem si noi pas la Bestfest anul asta si sa mergem in Belgia:))

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
Gruia
#2 -

faithless

putem sa adaugam si Faithless, cica se despart dupa 8 aprilie :(

http://muzica.metropotam.ro/Stiri/2011/03/art0560943952-Faithless-se-desparte/

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
Snu
#3 -

Grinderman

Nici Grinderman nu vor bifa B'estfest pt ca sunt in Rusia pe 1&2 iulie si la Rock Werchter pe 3 iulie.

Foo Fighters sunt ocupati cu o "dubla" la Milton Keynes in UK pe 2&3 iulie deci sigur nu.

Underworld "ar fi" disponibili pe 1 iulie, dar sigur ocupati pe 2 la Rock Werchter si 3 la Main Square Festival in Franta.
Portishead urmaresc acelasi program.

Arcade Fire sunt in Franta pe 2&3 iulie la Main Square si Les Eurockeenes.


Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
Saharapenguin
#4 -

pai

Eu as avea de intrebat ce dracu cauta bestfest in acelasi timp cu ceva atat de notoriu ca wretcher?! :)))) E ca si cum cineva a vrut sa se ASIGURE ca nu vine niciun nume important

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
florinitu
#5 -

Comentariu nou

@Saharapenguin: fyi, in fiecare weekend din vara (vreo 16 in total) au loc simultan vreo zece festivaluri mari, din care 2-3 foarte importante. spre exemplu, pe langa Werchter, in acelasi weekend cu B'estfest mai au loc Roskilde (Danemarca), Opener (Polonia) si Wireless (UK). daca ar fi fost in weekendul anterior s-ar fi suprapus cu Glastonbury (UK), iar daca ar fi fost in weekendul urmator, atunci s-ar fi suprapus cu Exit (Serbia), Oxegen (Irlanda), T in The Park (Scotia), apoi ar fi urmat weekendul cu Benicassim (Spania), Latitude (UK), Melt (Germania), etc, etc.

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
Mihai
#6 -

Mi-ar placea...

Mi-ar placea foarte mult sa-i vad pe Hybrid. Deocamdata au liber in perioada 1-3 iulie.

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
atlas
#7 -

Comentariu nou

da numai ca acele festivaluri isi permit sa aduca nume importante chiar daca se suprapun. din pacate se pare ca aceasta editie de bestfest e plina de ...... sa nu le zicem chiar rebuturi.

Ce trupe NU o sa vedem la B'Estfest 2011
florinitu
#8 -

Comentariu nou

@atlas: numele importante se aduc cu bugete importante, iar acestea rezulta din ecuatia numar de platitori x pretul biletelor, care spre exemplu la Werchter arata cam asa: 80.000 oameni x 150eur (in medie, ca abonamentul pe 4 zile e 195eur iar biletul de o zi 76eur, plus taxele de ticketing) = 12 milioane de euro (fara sa mai punem la socoteala sponsorii sau vanzarile de food & drinks, care mai sunt lejer cateva milioane)

daca vrei, e ca la fotbal, unde echipele mari gen Real Madrid sau Barcelona isi permit sa cumpere cei mai buni (si scumpi) jucatori din lume deoarece au bugete imense comparativ cu alte echipe, aceste bugete venind din numarul impresionant de platitori de bilete, din drepturile de televizare, din merchandising si din sponsorizari, care toate sunt cu cel putin un ordin de marime peste cele ale altor echipe.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje