Cateva chestii cool din muzica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am dat aseara peste live-ul Die Antwoord din emisiunea lui David Letterman. Ne-a lasat cu sentimente amestecate, asa ca ne-am abtinut, iar azi dimineata i-am dat drumul din nou si, da, ne place. I Fink U Freeky and we like you a lot. Yolandi Visser e de mare efect cu lentilele ei de contact si amestecul intrigant de inocenta, nebunie si malefic. Ce sa mai, sa-l vezi pe Letterman, ca un bunicut la patru ace, langa cei doi ciudati... priceless. Ciudatii au si un album nou: Ten$ion, il puteti asculta pe tot aici

Total accidental, din pagina in pagina, am dat peste o trupa noua si cool care ne-a contaminat de la primul YouTube. Se numeste The Echo Vamper si ne-au adus aminte de un mix de multe trupe, n-o sa incepem sa le enumeram acum, dar iti injecteaza un pic de DIY rock'n’roll si Cabaret Voltaire in timpane. Suna foarte bine si ar da excelent in Control. Mai multe nu va zicem despre ei, va lasam sa-i descoperiti voi, asta daca va plac. Dati un play la clipul Lover si indragostiti-va:

Din Suedia vine muzica buna, incepe sa devina deja o regula. Niki & The Dove sunt motivul pentru care ne-am amintit de acest lucru. Duo-ul suedez face deja senzatie pe net, pe la festivaluri, prin reviste, cam peste tot si pe la BBC, care i-au urcat pe pozitia 5 in topul Sound of 2012. Sunt inca la inceput de drum, asa ca ati face bine sa-i tineti aproape, sa le puneti clipurile pe Facebook (mai ales cel de mai jos) si apoi, cand toata lumea o sa vorbeasca de ei, sa va laudati ca voi i-ati descoperit primii.

Aruncati si un ochi pe videoclipul foarte misto al piesei The Fox:

Daca va place de Florence and The Machine poate vreti sa stiti si ce-i place ei. Iata:

Orasul preferat: Roma
Artisti preferati: Zelda, Love, The Incredible String Band
Artisti noi preferati: The Alpines, Azealia Banks
Un film pe care l-ar recomanda: Drive
O carte care i-a placut: 'Reality Hunger' de David Shields
Si mai multe aici. Avem si un remix al lui The Weeknd pentru piesa ei, Shake It Out (mai jos).

Daca tot ne-a recomandat-o Florence, s-o ascultam si pe Azealia Banks cantand un cover dupa Interpol.

Nu stim despre voi, dar noua ne place din cand in cand sa ne mai relaxam si cu niste Neon Indian, iar acum, cei de la Adult Swim s-au rugat aproape in genunchi de el sa-i lase sa-i faca un videoclip pentru piesa Fallout. Raspunsul a fost: "Uhhh, sure..." Asa se face ca ne putem bucura de minunatia asta de videoclip, homage pentru desenele si reclamele sexy din anii 80's. Sexy!

Cam atat, va lasam cu un mix de hip-hop, electro, dubstep pe care sa-l digerati toata ziua. E de la Nick Thayer, un DJ australian care merita toata atentia si care a fost deja recrutat de casa de discuri a lui Skrillex.

Florence and The Machine and The Weeknd - Shake It Out
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje