Bob Dylan, Joan Baez si Steve Jobs

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ce cauta cei trei in acelasi titlu? Dylan si Baez intelegem, dar ce face gurul Apple in acest trio? Va dati seama cat ne bucuram ca vine Bob Dylan in Romania, nu e de ici, de colo sa vezi in concert un om care a influentat atat de mult muzica si care s-a implicat atat de tare in probleme sociale ale vremii. Dylan e o voce a contemporaneitatii care, dincolo de muzica, e un simbol al implicarii sociale si un model pentru tinerii din perioada aceea si nu numai.

Si totusi, care-i treaba cu Steve?

Povestea e simpla si nu are multe date. Daca nu stiati, Steve Jobs era, in tineretile lui cu mai mult par, hippie. A fost prin India, a fumat diverse si, printre altele, era mare fan Bob Dylan. Ce vrea orice fan cel mai mult si cel mai mult? Ceva ce a fost al idolului sau.

Ce s-a gandit Steve Jobs? La ceva timp dupa ce Joan si Dylan s-au despartit, Steve Jobs a intrat pe fir si a avut o frumoasa relatie cu Joan Baez. Se pare ca erau chiar aproape de casatorie. Cel putin asa spun prietenii lui, ca a vrut initial sa fie cu ea pentru ca fusese cu Bob Dylan.

Cu Bob Dylan ne vom intalni pe 2 iunie la Bucuresti. Pana atunci, stati pe aproape ca pregatim pe Metropotam mai multe lucruri despre Bob Dylan, nu neaparat cele cunoscute, oficiale, clasice ci mici intamplari sau situatii care-i condimenteaza simpatic biografia.

Pana atunci, uite ce au facut fanii Dylan din Romania:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje