Band to watch: The Weeknd

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
The Weeknd a aparut de nicaieri in luna martie a acestui an cu un mixtape care a cucerit pe toata lumea si care da un cu totul alt gust R&B-ului. Inca nu se stie exact cine se afla in spatele proiectului muzical, doar vocalul pe nume Abel Tesfaye. Dar si acest nume nu spune prea multe. Acesta are doar 20 de ani, vine din Toronto si-si poarta influentele la vedere, sau mai bine zis la auz: Drake, The-Dream, Aaliyah.

Mixtape-ul care din luna martie e pe heavy rotation se numeste House of Balloons, il puteti descarca gratis de aici sau puteti sa-l ascultati in intregime mai jos.

Asa cum se reflecta si in clipurile de mai jos (fan made), muzica sa este foarte senzuala, iar versurile sunt si ele destul de sexy: "I’m going to give you what you feign / I’m the drug in your veins / Just fight through your pain / He’s what you want / I’m what you need." (What You Need)

Dati play la clipurile si mixtape-ul de mai jos si va veti convinge singuri ca The Weeknd merita toata atentia atat acum, cat si pe viitor.The Redlight Project from eddie hundreds on Vimeo.


The Weeknd - House Of Balloons by The_Weeknd1 comentariu

Band to watch: The Weeknd
TZ
#1 -

Comentariu nou

Great fucking music. La propriu.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje