Amy Winehouse - Top 10 videoclipuri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cu intarziere, din pacate, a venit randul sa ii facem si lui Amy Winehouse top 10 videoclipuri. Artista a trecut de 2 zile in nefiinta, multe guri spunand chiar ca a intrat in clubul marilor artisti care au murit la 27 de ani. Presa a inceput deja sa speculeze pe tema inmormantarii care va avea loc astazi, daca nu chiar la momentul in care aceste randuri sunt scrise.

Stim ca sunt multi care ar vrea sa stie mai multe, ori din dorinta de a intelege, ori pur si simplu pentru animatia unei zile de marti, insa noi ne-am hotarat sa ii respectam amintirea, fie ea asa cum s-a conturat, si sa trecem in revista cele mai bune piese ale artistei care au beneficiat de videoclip.

Amy Winehouse - Rehab (videoclip)

Rehab este prima melodie extrasa pe single de pe al doilea album al lui Amy Winehouse, Back To Black.

Videoclipul a fost realizat de Phil Griffin si lansat in septembrie 2006.

Ca si titlul piesei, melodia vorbeste despre incapatanarea lui Amy de a se interna la dezintoxicare. In mod ironic, din acest motiv, artista si-a gasit sfarsitul in urma cu 2 zile.

Amy Winehouse - You Know I'm No Good (videoclip)

You Know I'm No Good este al doilea extras pe single de pe albumul Back To Black lansat in octombrie 2006.

Videoclipul a fost filmat de Phil Griffin, acelasi care a lucrat si la hit-ul Rehab. Personajul lui Winehouse este o femeie intr-o relatie dezastruoasa cu un barbat, cumva facand o subtila paralela cu propira sa viata amoroasa.

Amy Winehouse - Back To Black (videoclip)

Este foarte posibil ca Back to Black sa fie cea mai buna melodie a lui Amy Winehouse si sa ramana in istorie in topul pieselor care i-au marcat cariera.

Versurile si muzica imbina foarte bine tristetea, amaraciunea, regretul, frustrarea si pierderea, in asa fel incat chiar daca in mod paradoxal videoclipul figureaza o inmormantare, noi sa intelegem mai bine.

Piesa este al treilea extras pe single de pe albumul omonim, unul din cele mai mari succese muzicale de pe piata britanica dar si mondiala ale ultimelor cateva decade.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (videoclip)

O alta piesa de pe Back To Black, Tears Dry On Their Own beneficiaza si de un videoclip foarte vizionat pe youtube.

Clipul a fost realizat de David LaChapelle si filmat in Los Angeles, in Echo Park.Amy Winehouse - Love Is A Losing Game (videoclip)

Videoclipul acestei piese a avut o intreaga poveste pana sa fie lansat, pentru ca Winehouse nu a venit la filmare. 70.000 lire sterline s-au dus pe apa sambetei, iar clipul gandit initial nu s-a mai realizat.

In schimb, s-au lansat doua variante de videoclipuri, unul live, extras pe single de pe DVD-ul I Told You I Was Trouble, si un colaj din mai multe concerte.

Amy Winehouse - Just Friends (videoclip)

Din aceeasi categorie ca si Love Is A Losing Game, Just Friends, este un videoclip realizat cel putin ciudat. Cadrele sunt taiate din concertele artistei si wikipedia intoarce link catre albumul Back To Black de pe care face parte, atunci cand vrei sa cauti mai multe informatii exclusiv despre aceasta piesa.

In orice caz, melodia incununeaza 6 extrase de pe un album de 11 melodii.

Amy Winehouse - Stronger Than Me (videoclip)

Pana sa fi capatat succes international, pana sa fi avut mai multe probleme decat droguri in sange, Amy Winehouse avea un album de debut, intitulat Frank, destul de reusit.

Primul extras pe single a fost piesa Stronger Than Me al carui videoclip a fost lansat in 2003.

Amy Winehouse - Fuck Me Pumps (videoclip)

Fuck Me Pumps era una din acele melodii de la inceputul carierei care spunea exact povestea artistei din spatele microfonului. Videoclipul o infatiseaza pe Amy Winehouse cantand la microfon si mergand prin oras incaltata intr-o pereche de pantofi cu platforma.

Amy Winehouse - In My Bed (videoclip)

In My Bed face parte de pe albumul de debut al lui Amy Winehouse si a fost al treilea extras pe single. Lansata in aprilie 2004, piesa nu s-a bucurat de o notorietate foarte mare, insa a avut parte de videoclipul afisat mai sus.

Amy Winehouse - Take The Box (videoclip)

Ultimul videoclip pe care l-am adaugat astazi este la piesa Take The Box, al doilea clip pe care Amy Winehouse l-a lansat in cariera sa.

Nu este foarte reusit, insa din pacate nu avem decat doua albume la care sa ne raportam.

Ne-am fi dorit sa o mai auzi cantand si sub ausipicii mai bune, dar Amy will take the box from somewhere else. RIP!
5 comentarii

Amy Winehouse - Top 10 videoclipuri
Selkia
#1 -

lol
amuzant articol.
Amy Winehouse - Top 10 videoclipuri
Alexandra
#2 -

Pacat de ea

Pacat de ea , nu inteleg ce a fost in capul ei sa se apuce de alcool si de droguri ... multi oameni isi doresc sa ajunga sa cante si sa isi faca o cariera cum a avut ea si nu reusesc iar ea care a reusit si-a batut joc de munca ei si totul s-a naruit intr-o clipa ... si toturi nu inteleg un lucru presa scria ca ea fusese la un control medical in ziua in care a murit sau cu o zi inainte iar medicul ii spusese ca era totul in regula iar de atunci dupa vizita aceea medicala nu a mai participat la petreceri si s-a constatat ca nu a murit de la o supra doza sau de la alcool asa cum au spus multi si totusi care a fost cauza ? Oricum Dumnezeu sa o ierte imi pare foarte rau pentru ea si pentru parintii ei ca ma gandesc ca nu este usor sa-ti ingropi propriul copil

Amy Winehouse - Top 10 videoclipuri
Mihaela
#3 -

Multumesc!

Multumesc frumos pentru cele 10 videoclipuri!

Amy Winehouse - Top 10 videoclipuri
emilio
#4 -

va spun eu ce s-a intamplat.

Uite ce cred eu ca s-a intamplat: supradoza cred ca este o gogorita, ea nu se mai droga de ceva vreme. Managerul, impreuna cu impresarul poate si cu casa de discuri, vazand ca incepe sa se duca de rapa artista (vezi episodul Belgrad), au hotarat s-o omoare pur si simplu, cai faca un fel de retragere in glorie, ca sa fie o revigorare a vanzarilor de album, ca doar si ei ar fi avut de castigat din asta, pentru multa vreme, muzica ei urmand a se vinde multa vreme dupa moartea ei. Va dati seama la cati ucigasi platiti sint in lume, era usor pentru unul din ei sa faca sa para ca a murit de o supradoza.

Amy Winehouse - Top 10 videoclipuri
Julia
#5 -

Comentariu nou

Superba piesa Back to Black! R.I.P. Sper sa-i fie bine acolo unde este acum.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje