Amorphis la Bucuresti in Silver Church pe 9 Noiembrie 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Veste buna pentru metalistii din tara. Cei de la Amorphis au plecat in turneul de promovare a celui mai nou material al trupei, The Beginning of times, si au inclus si Romania pe lista tarilor in care vor canta. Iar concertul de pe 9 noiembrie din Silver Church, Bucuresti, nu este singurul pe care il vor sustine la noi, pentru ca pe 8 noiembrie ii vom putea vedea in Oldies Pub din Sibiu.

Trupa finlandeza a mai fost pe la noi, asa stiti ca probabil ca stiti cu totii la ce sa va asteptati. Totusi, lucrurile nu sunt mereu la fel mai ales ca noul album promovat, The Beginning of Times, album cu numarul 10 in discografia trupei si a carui lansare e programata pentru sfarsitul acestei luni, este considerat de cei de la Amorphis drept cel mai ambitios proiect realizat in peste 20 de ani si asta poate insemna ca si turneul va fi unul special. Materialul contine 12 piese si este inspirat din mitologia finlandeza.

Am gasit un trailer al albumului facut de cei de la Amorphis asa ca va lasa sa aflati mai multe de la ei.Si pentru ca mai avem ceva de asteptat pana ii vedem, am tot cautat si am reusit sa gasim si 2 piese de pe noul album, ca sa ne facem o idee despre ce vom asculta pe 8 si pe 9 noiembrie. Enjoy!Biletele costa 60 de lei pana pe 13 august, 75 de lei pana in noiembrie si 85 de lei in ziua evenimentului, asa ca va sfatuim sa nu asteptati pana in ultimul moment. Ele pot fi gasite online pe: shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro sau din retelele de distributie Eventim, Diverta si Vreau Bilet.

Ne vedem la concert?1 comentariu

Amorphis la Bucuresti in Silver Church pe 9 Noiembrie 2011
dragosh_r0ck
#1 -

ofofof

deci o sa fie ca la Haggard, Sabaton, Cargo, Epica si lista poate continua. o sa fie arhiplin de nu o sa poti sa misti nici macar un deget.

chiar nu exista o locatie cu o capacitate mai mare pentru concerte de acest gen? trupele merita un public mai numeros si care sa nu se calce pe picioare...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje